To mohla ísť rovno nahá! Hviezdička z Gossip Girl si na módnu šou obliekla len...

Týždeň módy v New Yorku je síce už za nami, no len v týchto dňoch sa v médiách objavili zábery seriálovej herečky, ktoré vyvolali poriadny rozruch. Keď sa pozriete, čo mala oblečené, pochopíte...

22.02.2022 00:00
NYFW Fall/Winter 2022 – Christian Cowan – Front... Foto: ,
Herečka a modelka Zion Moreno na prehliadke dizajnéra Christiana Cowana v New Yorku.
debata (17)

Reč je o americkej herečke, rodáčke z texaského El Pasa menom Zión Moreno. Posledné mesiace sa zviditeľnila najmä účinkovaním v nových epizódach populárneho seriálu Gossip Girl. Pred pár dňami jej však pozornosť patrila aj ako módnej hviezde na prehliadkach v rámci newyorského týždňa módy.

Dvadsaťšesťročná Moreno sa objavila napríklad na prehliadke dizajnéra Christiana Cowana, kde sa posadila do prvého radu po boku ďalších „novodobých“ celebrít a televíznych hviezdičiek. Oblečená do kombinácie topu nad pupok a minisukne so šachovnicovým vzorom bola neprehliadnuteľná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zión Moreno (@zion.moreno)

Omnoho odvážnejší model však Moreno vzala na seba počas prehliadky ďalšieho vychyteného amerického návrhára súčasnosti – tvorcu LaQuana Smitha. Herečka si totiž vzala na seba telový overal, takmer celý transparentný, len s rafinovane našívanými prúžkami látky a vzormi na intímnych miestach. Keď sa postavila Moreno pred objektívy, bol to vskutku provokatívny pohľad. A jej rozhodnutie takto vyraziť do spoločnosti sa nedá označiť inak ako odvážne.

Modelka na prehliadke LaQuan Smith, kolekcie...
Modelka na prehliadke LaQuan Smith, kolekcie...
+4Modelka na prehliadke LaQuan Smith v New Yorku.

Možno aj preto, že na prehliadke LaQuana Smitha predvádzala herečka a modelka Julia Fox (expartnerka Kanye Westa), tak sa pozornosť sústreďovala najmä jej smerom. Zión však prehliadnutá nezostala – jej zábery v priehľadnej kombinéze sa objavili na internete o pár dní neskôr a pár z nich pridala na sociálne siete aj ona sama. Trúfli by ste si na podobnú kreáciu?

Herečka Zion Moreno vyzerala očarujúco v...
Herečka Zion Moreno na archívnom zábere z...
Herečka a modelka Zion Moreno na prehliadke...

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #priehľadné #LaQuan Smith #Zion Moreno

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...