Ani dokonalé svaly, ani pivný pupok... pozrite sa, najsexi Avenger Chris Hemsworth je na nepoznanie. Môže za to očakávaná Furiosa

Na filmovom plátne ho už svet videl ako dokonalého svalovca, ale aj boha, ktorý sa opustil a prehnal to s jedením a alkoholom - herec Chris Hemsworth však ešte stále dokáže "vizuálne" prekvapiť. Najbližšie v očakávanom akčnom filme Furiosa.

06.12.2023 02:00
Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth Foto:
Herečka Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth predstavili v Brazílii film Furiosa.
debata

Iba pred pár dňami predstavili v brazílskom Sao Paule na akcii CCXP 2023 prvý trailer k filmu Furiosa: Mad Max sága. Očakávaný projekt sa teší výdatnej priazni fanúšikov a púta očakávania skalných fanúšikov režiséra Georga Millera. Podľa prvých reakcií sa je na čo tešiť.

Chris Hemsworth Čítajte viac Štyridsiatka? Svalovec Hemsworth oslavoval na surfe a hore bez... Tieto zábery sú pre fanúšikov hotová radosť

Hoci v hlavnej úlohe vo filme figuruje herečka Anya Taylor-Joy ako Furiosa, nepochybne bude lákadlom pre návštevníkov kín aj predstaviteľ marvelovského Thora. Austrálsky herec Chris Hemsworth získal vo filme jednu z hlavných mužských úloh a ako to už vo svete „mad max“ chodí, jeho podoba je poriadne drsná, ufúľaná, skrátka na pokraji síl a boja o prežitie.

zväčšiť Herec Chris Hemsworth na zábere z filmu Furiosa. Foto: Continental Film
Chris Hemsworth Herec Chris Hemsworth na zábere z filmu Furiosa.

Hemswortha zachytáva na pár sekúnd trailer, ktorý mal premiéru minulý týždeň a podľa záberov, ktoré zverejnili producenti filmu, sa z uhladeného fešáka a držiteľa titulu najsexi muž sveta stal pred kamerami omnoho drsnejší muž.

Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay spolu so...
Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay.
+12Herec Chris Hemsworth nakrútil nový projekt pre...

S dlhou neupravenou bradou, upotený, spálený od slnka a špinavý od prachu a piesku – 38-ročný Chris dokonalo zapadol do sveta, ktorého popularitu ešte v 80-tych rokoch minulého storočia odštartovali filmy s Melom Gibsonom.

Do Brazílie zavítal herec aj so svojou filmovou kolegyňou, aby navnadili na Millerovu novinku. Anya Taylor-Joy (hviezda hitov ako Dámsky gambit či Menu) stvárňuje hrdinku Furiosu, ktorá sa objavila už vo filme v roku 2015 ako jednoruká, nebojácna šoférka v podaní herečky Charlize Theronovej.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy na zábere z filmu Furiosa. Foto: Continental Film
Anya Taylor-Joy Herečka Anya Taylor-Joy na zábere z filmu Furiosa.

V aktuálnom filme sa diváci vrátia do jej minulosti. Príbeh nás prenesie do doby, keď svet, aký poznáme, skolaboval. Mladá Furiosa bola vytrhnutá zo Zeleného miesta mnohých matiek a padla do rúk veľkej motorkárskej skupiny, vedenej Warlordom Dementom. Prechádzajúc cez Pustinu, narazí skupina na Citadelu, ktorej predsedá Immortan Joe. Kým dvaja Tyrani bojujú o nadvládu, Furiosa musí prežiť mnohé skúšky, aby našla cestu domov. Film príde do kín budúci rok v máji.

Pamätáte si, ako vyzeral herec Chris Hemsworth ako zanedbaný a obézny Thor v marvelovskej sérii? Ak nie, kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Anya Taylor-Joy #Furiosa

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...