Štyridsiatka? Svalovec Hemsworth oslavoval na surfe a hore bez... Tieto zábery sú pre fanúšikov hotová radosť

Aj on už vstúpil do klubu štyridsiatnikov. Hollywoodsky fešák Chris Hemsworth oslávil okrúhliny tým, čo miluje najviac.

14.08.2023 00:00
Chris Hemsworth Foto:
Herec Chris Hemsworth oslávil svoje okrúhle narodeniny tým, čo miluje najviac - pohybom. Takto ho zachytili objektívy na pláži Byron Bay po surfovaní.
debata

Austrálsky herec sa objavil na pláži v austrálskom zálive Byron Bay, ktorý je vychýreným rajom pre surferov a fanúšikov vodných športov. Aj predstaviteľ marvelovského Thora sem zamieril práve za milovanými vlnami a surfovaním.

Chris Hemsworth Čítajte viac Priam dokonalá tvár? Aj veda potvrdila, toto je 10 najkrajších mužov planéty. Víťazom je... nie, Hemswortha predbehol iný fešák

Hercovi robil spoločnosť jeho mladší brat Liam Hemsworth, ktorého čaká veľká televízna príležitosť. Už čoskoro by sa mal objaviť v titulnej úlohe v pokračovaní seriálu Netflix Zaklínač, kde nahradí Henryho Cavilla.

Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay spolu so...
Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay.
+12Herec Chris Hemsworth nakrútil nový projekt pre...

Pozornosť objektívov si však v slnečné popoludnie uzurpoval najmä Chris, ktorý znovu predviedol na verejnosti svoju vyšportovanú a priam dokonalú postavu. Otec troch detí, ktorého pred časom zaradili do rebríčka najkrajších mužských hviezd planéty (podľa počítačom zmeranej symetrie čŕt v tvári), sa aj po vstupe do klubu štyridsiatnikov radí tiež medzi hviezdy s ukážkovou fyzickou formou.

zväčšiť Herec Chris Hemsworth oslávil svoje okrúhle... Foto: Profimedia
Chris Hemsworth Herec Chris Hemsworth oslávil svoje okrúhle narodeniny tým, čo miluje najviac - pohybom. Takto ho zachytili objektívy na pláži Byron Bay po surfovaní.

Konieckoncov, žiada si to nielen jeho herecká kariéra, ale aj vedľajšie aktivity. Hemsworth je už nejaký čas aj autorom vlastného programu a aplikácie so zameraním na cvičenie, stravovanie či životný štýl.

Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso Čítajte viac Obe majú 47, doma slávnych hercov, ale najviac udrie do očí... Manželky Damona a Hemswortha si štebocú a žiaria ako za mlada

Herec si zjavne užíva príjemné a prázdninové leto. Len niekoľko dní pred oslavou jeho štyridsiatky ho totiž objektívy zachytili tiež na kamarátskom obede s kolegom Mattom Damonom. Dvojici robili spoločnosť aj ich manželky, Hemsworthova španielska polovička Elsa Pataky a Damonova manželka z Argentíny Luciana Barroso. Obe dámy ohúrili – viac si pozrite tu.

Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...
Herec Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička...
+9Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #narodeniny #Chris Hemsworth #oslava #štyridsať

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...