Obe majú 47, doma slávnych hercov, ale najviac udrie do očí... Manželky Damona a Hemswortha si štebocú a žiaria ako za mlada

Pozornosť objektívov sa síce v prvom momente zamerala na ich slávnych manželov, ale nežné polovičky hercov Matta Damona a Chrisa Hemswortha právom upútali tiež.

03.08.2023 00:00
Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso Foto:
Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso spoločne nasledovali manželov do reštaurácie The Beach v Byron Bay. Zdá sa, že medzi manželkami slávnych hercov panujú skvelé vzťahy.
debata

Dva známe manželské páry sa pred pár dňami objavili aj v spoločnosti ďalších priateľov v austrálskom Byron Bay. Reportéri ich zachytili cestou na večeru do jednej z tamojších reštaurácií. Samozrejme, 52-ročný držiteľ Oscara Matt Damon a jeho o trinásť rokov mladší kolega Chris Hemsworth sú zaručeným lákadlom a pútačom pozornosti.

Matt Damon Čítajte viac Mal som depresiu, keď som si uvedomil, že robím na filme, ktorý za to nestojí, priznal sa Damon. Záchrana prišla od manželky

Tentoraz sa však o ňu museli podeliť aj so svojimi pôvabnými manželkami. Španielska rodáčka Elsa Pataky, ktorá je životnou partnerkou predstaviteľa filmového Thora, si štebotala so svojou kamarátkou Lucianou Barroso – argentínskou rodáčkou a manželkou Matta Damona.

Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...
Herec Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička...
+9Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...

Obe dámy vyzerajú, že si veľmi dobre rozumejú a nespája ich len fakt, že za manželov majú hollywoodske hviezdy. Elsa, ktorá je sama herečkou a s úspechom boduje v akčných snímkach, je tiež trojnásobnou mamou. Jej argentínska rovesníčka (obe majú 47 rokov) má dokonca ratolesti štyri, tri s Damonom a najstaršiu dcéru, ktorá sa jej narodila ešte pred manželstvom.

zväčšiť Herec Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička... Foto: Profimedia
Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička Elsa Pataky Herec Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička Elsa Pataky na spoločnej ceste do reštaurácie v Byron Bay.

Lucianu a Elsu spája tiež láska k pohybu a zdravému životnímu štýlu, ktorého výsledky sú viditeľné na prvý pohľad. Na záberoch z Byron Bay sú dámy zachytené v ležérnych outfitoch a s voľne rozpustenými vlasmi, takmer nenalíčené. Ani červený koberec však nepotrebujú na to, aby žiarili a pôsobili o dobrú dekádu mladšie.

Pozrite si tiež
Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Chris Hemsworth #Luciana Barroso #Elsa Pataky

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...