Mal som depresiu, keď som si uvedomil, že robím na filme, ktorý za to nestojí, priznal sa Damon. Záchrana prišla od manželky

Herec Matt Damon sa objavuje v jednom filmovom hite za druhým a určite sa ku nim zaradí aj jeho ďalší nový projekt. Americká hviezda účinkuje vo filme Oppenheimer.

14.07.2023 00:00 , aktualizované: 07:30
Matt Damon Foto: ,
Herec Matt Damon na premiére filmu 'Oppenheimer'.
debata

Novinka z pera Christophera Nolana sa po prvých premietaniach dočkala oslnivých komentárov a hodnotení od prvých kritikov a už teraz sa o nej špekuluje ako o horúcom kandidátovi na mnohé filmové ocenenia. Damon, ktorý film spoločne s kolegami predstavil v Londýne, však priznal, že nie vždy to s filmom, do ktorého vkladáte svoju snahu a energiu, dopadne dobre. A herec si to dokáže uvedomiť už v rámci pracovného procesu.

Herečka Florence Pugh na slávnostnej premiére...
Zľava: Matt Damon, Josh Hartnett, Tom Conti,...
+12Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...

Päťdesiatdvaročný herec sa priznal, že bojoval dokonca s depresiou, keď si v minulosti uvedomil, že film, na ktorom pracuje, sa stal „zbytočnou snahou“. Nemenoval, o aký projekt išlo. V rozhovore s médiámi však uviedol, že to prežíval veľmi ťažko.

zväčšiť Zľava: Herci Robert Downey Jr., Emily Blunt,... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Oppenheimer Photo Call Zľava: Herci Robert Downey Jr., Emily Blunt, Cillian Murphy, Florence Pugh a Matt Damon uviedli v Londýne film Oppenheimer.

„Ocitnete sa uprostred práce na filme, o ktorom vám začne byť jasné, že asi nebude to, v čo ste dúfali. A stále musíte pokračovať v práci,“ opísal situáciu Matt Damon. „Pamätám si, že som upadol do doslova depresívneho stavu a moja manželka ma musela z toho vyťahovať,“ pokračoval hollywoodsky herec.

Matt Damon Čítajte viac Tatko Damon napol svaly na Mykonose, ale magnet je jasný... manželka Luciana porodila 4 deti a v bikinách vyzerá TOP

Práve jeho polovička Luciana Barroso má vraj veľkú zásluhu na tom, že sa jeho prístup k práci zmenil. „Som na seba hrdý, a vo veľkej miere práve vďaka nej, že som profesionálny herec a byť profesionálnym hercom znamená, že idete, odmakáte si svoj 15-hodinový natáčací deň a dáte do toho absolútne všetko. Aj v prípade, že viete, že to môže byť zbytočná snaha,“ komentoval Matt Damon.

Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "The Last Duel" Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso v kreácii Dolce & Gabbana.

Doplnil, že manželka ho naučila, že ak ku práci zaujme najlepší možný postoj, môže sa považovať za skutočného profíka. „Skutočne mi s tým veľmi pomohla,“ zložil poklonu svojej polovičke.

Matta Damona uvidia diváci v jednej z vedľajších úloh, hlavnú rolu vo filme Oppenheimer (o vynálezcovi atómovej bomby) stvárnil herec Cilian Murphy. V snímke si zahrali tiež Robert Downey Jr., Emily Blunt či Florence Pugh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Luciana Barroso #rola #Oppenheimer

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...