Nakrútila som toľko intímnych scén, že už môžem byť nudistka, vtipkuje Emma Stone. Šušká sa o Oscarovi

Nie je to komerčný projekt, ale nový film gréckeho režiséra Yorgosa Lanthimosa má okolo seba poriadnu pozornosť. Šušká sa o ňom ako o horúcom kandidátovi na viacero oscarových nominácií. Určite by vraj jednu mala získať predstaviteľka hlavnej úlohy.

08.12.2023 00:00
Emma Stone Foto: ,
Herečka Emma Stone si na slávnostnú premiéru obliekla model Louis Vuitton.
debata

Herečka Emma Stone, ktorá s Lanthimosom spolupracovala už na filme Favoritka (priniesol Oscara herečke Olivii Colmanovej), sa v príbehu pred kamerou stáva ženou s mozgom novorodenca a v dospelom tele sa znovu začína mentálne vyvíjať tak, ako sa vyvíjajú malé deti. Do jej života vstupujú rozliční ľudia, formujú ju ženy aj muži, zažíva dospievanie aj sexuálne prebúdzanie sa.

Jennifer Lopez Čítajte viac Čím staršie, tým viac sme sexi, vyhlásila Jennifer Lopez. S kovovým plátom cez nahú hruď to bola tesnotka, ale lepší dôkaz dať nemohla

Ako prezradila Stone v rozhovore pre New York Times, postava Belly, ktorú vo filme stvárnila, je asi tým najlepším charakterom, aký doteraz v hereckej kariére mala. „Nasáva svet okolo seba takým jedinečným a krásnym spôsobom, že o tom len snívam. Považujem ju za inšpiratívnu a žiť v tom každý deň počas celého tohto procesu natáčania bol najväčší dar. Každý človek na tejto zemi má toho toľko, čo ho vyformovalo do podoby osobnosti, akou je v dospelosti, a bolo zaujímavé zistiť, že ak sa toho všetkého zbavíte, zostane vám len radosť a zvedavosť,“ vyhlásila herečka v interview pre renomované noviny.

Režisér Yorgos Lanthimos a herečka Emma Stone.
Herec Mark Ruffalo a herečka Emma Stone na...
+4Herečka Emma Stone si na slávnostnú premiéru...

S režisérom Lanthimosom hovorili o prípravách projektu, zháňaní peňazí na scenár, ktorý sa mnohým producentom v Amerike zdal „príliš čudný“, ale tiež o nakrúcaní intímnych scén. Tých sa diváci v projekte Poor Things dočkajú požehnane. Stone sa však na margo nahoty pred kamerou dnes už smeje.

zväčšiť Režisér Yorgos Lanthimos a herečka Emma Stone. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Režisér Yorgos Lanthimos a herečka Emma Stone. Režisér Yorgos Lanthimos a herečka Emma Stone.

„Bella sa nehanbí za svoje telo a sexualitu a za to, kým je. Som na tento aspekt filmu veľmi hrdá. A tiež posmelená. Už môžem zostať celý čas nahá, bude zo mňa nudistka,“ s humorom vyhlásila herečka, ktorá má doma sošku Oscara za výkon vo filme La La Land.

Burak Özçivit Čítajte viac Slováci si ho zamilovali v Nekonečnej láske či Sultánovi: Ale ošiaľ, aký vyvolal turecký fešák na Blízkom východe... museli ho strážiť!

Viaceré hlasy však hovoria, že práve Bella by jej mohla vyniesť pozláteného fešáka číslo 2. Či sa tak stane, sa uvidí budúci rok počas vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie. Niet však pochýb, že Emma Stone bude veľkou favoritkou. Film Poor Things uviedli v New Yorku, galériu nájdete vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nahota #nakrúcanie #Emma Stone #Yorgos Lanthimos #Poor Things

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...