Čím staršie, tým viac sme sexi, vyhlásila Jennifer Lopez. S kovovým plátom cez nahú hruď to bola tesnotka, ale lepší dôkaz dať nemohla

Desiatky zástupkýň Hollywoodu, ženy z prostredia filmu, hudby či modelingu - ale najviac pozornosti z nich si vydobyla jedna. Prekvapí vás, že to bola Jennifer Lopez? Nás nie...

06.12.2023 18:00
debata (7)
Herec Ben Affleck a jeho manželka, speváčka a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ben Affleck a jeho manželka, speváčka a herečka Jennifer Lopez Herec Ben Affleck a jeho manželka, speváčka a herečka Jennifer Lopez v poriadne odvážnej kreácii. Model pochádza z ateliéru Grace Ling.

Americká speváčka, herečka a podnikateľka sa stala jednou z laureátok večera magazínu ELLE, ktorý v rámci podujatia Women in Hollywood oslavoval výnimočné zástupkyne ženského pohlavia v prostredí umeleckej sféry. Na slávnostný večer prišla ako jedna z mála pozvaných aj s partnerom – garde jej robil manžel Ben Affleck.

Britain Fashion Awards Čítajte viac Keď radila študentom o sexe, mohli sme tušiť, že s ňou nie je nuda... na pľaci ju zabával štrikovaný penis, na módne gala si vzala radšej zamat

Dvojica, ktorá sa vzala minulý rok, dobre vie, že spolu sú pred objektívmi ukážkový „power couple“. Nebola to však len ich spoločná prítomnosť či nežnosti, ktoré si vymieňali medzi sebou, čo bolo pre fotografov pútačom.

Moderátorka a herečka Jameela Jamil v kreácii...
Herečka Eva Longoria na podujatí ELLE Women in...
+9Speváčka Jennifer Lopez na galavečere ELLE...

Päťdesiatštyriročná Lopez si totiž na slávnostný večer obliekla model, ktorý patril medzi najprovokatívnejšie kreácie večera. Nestarnúca diva si trúfla na spojenie puzdrovej sukne, ktorú dopĺňal iba tvarovaný kovový plát na obnažených prsiach.

Speváčka Jennifer Lopez na galavečere ELLE... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez na galavečere ELLE Women in Hollywood v kreácii Grace Ling.

Pri fotografovaní v niektorých momentoch kráska odhalila ešte o kúsok viac. Fixovaný kovový plát síce držal pevne, ale spod jeho okrajov vykúkali obliny poprsia, chrbát mala hviezda celkom odhalený. Pre Lopezovú však zjavne ani takýto model nie je žiadnym problémom. A rovnaké platí aj pre jej fyzickú formu. Mama dvoch detí, dvojičiek Emme a Maxa, sa radí medzi hviezdy s ukážkovou fyzickou formou.

Jennifer Lopez Čítajte viac Čo nový záber, to popieranie zákonov prírody: Naozaj takto môže vyzerať 54-ročná Jennifer Lopez? Je úchvatná, čo poviete...

„Ľudia si uvedomili, že ženy sú s pribúdajúcim vekom sexi,“ povedala v rozhovore pre ELLE Jennifer. „Sú zrelšie, bohatšie na poznatky aj charakter. To všetko je veľmi krásne a príťažlivé, nielen fyzicky, ale aj zvnútra, krása, ktorú získavate, keď starnete, múdrosť, ktorú získavate,“ komentovala Lopez.

Pozrite si tiež: Galéria z akcie Academy Museum Gala
Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.

Okrem Lopezovej sa pocty od magazínu ELLE dočkali aj ďalšie dámy. Okrem iných časopis vyzdvihol aj prácu a kariéru Jodie Fosterovej, Americy Ferrery, herečky Danielle Brooksovej či herečiek Grety Lee a Lily Gladstoneovej. Medzi laureátkami sa objavila aj Eva Longoria, ktorá žiarila v kreácii Ralph Lauren. Viac foto v prvej galérii.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #Jennifer Lopez #sexepíl #Ben Affleck #odvaha #Elle #Grace Ling

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...