Čo nový záber, to popieranie zákonov prírody: Naozaj takto môže vyzerať 54-ročná Jennifer Lopez? Je úchvatná, čo poviete...

V jej prípade sa naozaj zdá, že vek nehrá žiadnu rolu a nemá nad ňou absolútne žiadnu moc. Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez znovu očarila vzhľadom, v ktorom sa snúbil pôvab s mladistvým vyžarovaním a ženskou eleganciou.

03.10.2023 19:00
Jennifer Lopez Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez na vyhlásení cien Hollywood Daytime Beauty Awards.
debata

Päťdesiatštyriročná latino diva sa pred pár dňami objavila na vyhlásení cien Daytime Beauty Awards, ktoré sa konalo v komplexu Taglyan v Hollywoodu v Kalifornii. A pravdepodobne nebolo dámy, ktorá by na seba strhla viac pozornosti ako práve slávna celebrita a manželka herca Bena Afflecka.

Dara Rolins Čítajte viac Moment, na aký nezabudne: Dara Rolins zažiarila v Paríži po boku megahviezd. A v zákulisí... Aha, veď to je oscarová kráľovná len v župane

Lopez stavila v tento deň na romanticky vyznievajúce šaty s florálnou potlačou od značky Bach Mai, ktoré jej dodávali priam princeznovské ladenie. Namiesto výrazných divokých vĺn a príčeskov či sexi líčenia a úpravy sa tentoraz rozhodla pre omnoho nežnejšiu a zároveň ženskejšiu úpravu. Výsledok bol však doslova triumfálny.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez na podujatí... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez na podujatí Hollywood Beauty Awards.

„Vyzerá nádherne, jednoducho nádherne,“ znel jeden z komentárov na sociálnej sieti, keď sa objavili zábery Lopezovej z uvedenej akcie online. Samozrejme, pribudli k nemu aj tisícky podobných.

Speváčka Kylie Minogue na prehliadke módnej...
Herečka Halle Berry na prehliadke Michael Kors...
+27Herečka Elizabeth Hurley v róbe, ktoré nechala...

Jennifer Lopez sa pritom na vyhlásení cien priznala, že boli časy, keď prežívala veľké problémy vo vzťahu k svojmu vzhľadu a najmä svojmu telu. Zmenila to vraj žena menom Tracy Anderson, ktorá je známou celebritnou trénerkou. V minulosti trénovala napríklad herečku Gwyneth Paltrowovú či speváčku Madonnu.

Demi Moore Čítajte viac Šaty na telo, úzky driek a zvodný dekolt: Tipovali by ste jej 60? Demi Moore popiera zákony prírody

„Stretla som Tracy tesne po tom, ako som porodila moje dvojičky,“ prezradila Jennifer Lopez, ktorá na Daytime Beauty Awards ocenila práve slávnu trénerku. „Inšpirovala ma a posilnila v tom, aby som dokázala oslavovať každú verziu môjho tela za tie roky a podporovala ma v tom, aby som sa usilovala o jeho pozdvihnutie tak, ako sa menil môj život a moje potreby,“ vyhlásila Lopez. Nuž, zdá sa, že celebritná trénerka Anderson urobila naozaj skvelú prácu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jennifer Lopez #vzhľad #trénerka

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...