Moment, na aký nezabudne: Dara Rolins zažiarila v Paríži po boku megahviezd. A v zákulisí... Aha, veď to je oscarová kráľovná len v župane

Už tradične sa v rámci parížskeho týždňa módy konala aj módna prehliadka, ktorá na jednom móle spája svetové hviezdy. V nedeľu večer sa medzi nimi objavila aj jedna česko-slovenská - speváčka Dara Rolins.

02.10.2023 08:03
debata (2)
zväčšiť Slovenská speváčka Dara Rolins sa objavila na... Foto: Profimedia
Dara Rolins Slovenská speváčka Dara Rolins sa objavila na prehliadke L'Oreal Paris, ktorá na móle spojila svetové aj lokálne ambasádorky kozmetického giganta.

Známa slovenská hudobná umelkyňa sa v nedeľu večer stala vôbec prvou zástupkyňou zo Slovenska a Česka, ktorá dostala príležitosť objaviť sa na špeciálnej prehliadke známeho kozmetického giganta. Značka L'Oreál Paris si ju však nepozvala náhodou, dôvodom je aj fakt, že rodáčka z Bratislavy sa stala jej ambasádorkou pre Česko a Slovensko práve tento rok.

2023 The Albies Čítajte viac Cindy, Heidi či Bondova manželka - tieto dámy sú dôkaz: 50-ka je len číslo a najlepší vek oslniť

Dara nechala svojich fanúšikov nahliadnuť do výnimočného momentu, aký v nedeľu večer prežívala. Pod železnou lady, teda v šatniach postavených pod konštrukciou Eiffelovej veže ju obliekli do trblietavej koktejlovej kreácie Nicolas Jebran Couture a o jej vzhľad sa starali špičkoví profesionáli. Rolinsovú sprevádzala aj česká make-up artistka Renáta Zelinková.

Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke L'Oreal...
Slovenská speváčka Dara Rolins sa objavila na...
+17Indická herečka Aishwarya Rai na parížskej...

V takzvaných „insta-stories“ zdieľala Dara aj veľmi netradičný moment. Vo chvíli, keď jej posledné úpravy robila renomovaná vizážistka, len pár centimetrov od nej sedela britská herečka Helen Mirren a živo konverzovala s ďalšou známou hviezdou Andie Macdowellovou (foto v galérii).

zväčšiť Herečky Elle Fanning (vľavo) a Helen Mirren (v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Elle Fanning (vľavo) a Helen Mirren Herečky Elle Fanning (vľavo) a Helen Mirren (v strede) a speváčka Dara Rolins (otočená chrbtom) na parížskej prehliadke L'Oreal Jar/Leto 2024, ktorá na móle spojila svetové aj lokálne ambasádorky kozmetického giganta.

Mirren, ktorá má doma sošku Oscara za stvárnenie zosnulej panovníčky Alžbety II. v snímke Kráľovná, bola oblečená len v župane a vyzerala, že jej vôbec neprekáža, že ju objektív sníma ešte nepripravenú na mólo. O pár minút neskôr však už aj ona žiarila v trblietavej striebornej kreácii. Spomenutá Andie Macdowell prekvapila odvážnym modelom spojenia čiernych nohavíc a podprsenky. „Láskavejšiu a vtipnejšiu ženu som už dlho nestretla,“ opísala neskôr na Instagrame Dara Rolins Mirrenovú.

Daniela Peštová a jej životný partner Pavol Habera Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal: Dara Rolins ako magnet, ukázala bruško aj dcéru. Oscarová kráska v luxusnej róbe a Verešová... veď pozrite

Na móle sa objavili aj ďalšie svetové ambasádorky kozmetického koncernu – medzi nimi napríklad herečka Elle Fanning, jej kolegyňa Eva Longoria, speváčka Camila Cabello či topmodelky Cindy Bruna a Kendall Jenner. Viac si pozrite v našej galérii. Vo videu nižšie nájdete Daru Rolins v 30.35 minúte.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #prehliadka #Paríž #Andie Macdowell #Dara Rolins #L´Oreál Paris

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...