Keď radila študentom o sexe, mohli sme tušiť, že s ňou nie je nuda... na pľaci ju zabával štrikovaný penis, na módne gala si vzala radšej zamat

Odvaha jej nechýba na filmovom plátne pri výbere úloh, ale ani na červenom koberci. Herečka Gillian Anderson sa na módnych cenách v Londýne zaradili medzi najzvodnejšie dámy z filmového plátna.

06.12.2023 00:00
Britain Fashion Awards Foto: ,
Herečka Gillian Anderson sa predviedla vo zvodnom ženskom looku.
debata

Niekdajšia predstaviteľka agentky Dany Scullyovej sa v pondelok večer v Londýne postavila pred objektívy v červenej zamatovej róbe s poriadne hlbokým dekoltom. Jeho obsah neunikol pozornosti fotografov, ale ani iných hostí. Zástupcovia módneho sveta sa zase zhodli na tom, že Anderson predviedla jednu z najsexi podôb posledných rokov.

Amal Clooney Čítajte viac Gwyneth oprášila 60-ročné šaty, Pamela znovu 'naostro' aj hororová Rita Ora: Ale večer mal jasnú víťazku, na krásu Clooneyovej neboli zbrane

Sympatická ryšavka oslávila 55. narodeniny, ale vek pre ňu určite nie je prekážkou na trošku provokácie. Týka sa, konieckoncov, aj jej úloh. Divákom zostane okrem Scullyovej určite v pamäti Margaret Thatcherová, bývalá britská premiérka, ktorú herečka stvárnila v seriáli Koruna.

Modelka Lila Moss pózuje fotografom na British...
Olivia Culpo sa objavila na akcii v kreácii...
+42Amal Clooney prišla na vyhlásenie British...

Celkom naposledy sa však k divákom Gillian Anderson vrátila len pred pár mesiacmi – v záverečnej sérii šou Sexuálna výchova. Ako terapeutka a matka hlavného hrdinu sa nebála hovoriť o sexe a situačný, ale aj slovný humor, ktoré sa s jej charakterom spájajú, ju zaradili medzi najobľúbenejšie členky seriálovej hereckej zostavy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gillian Anderson (@gilliana)

Anderson len nedávno odhalila zaujímavú informáciu. Vo štvrtej sérii seriálu Sexuálna výchova sa objavila aj v pletenom svetri, o ktorý sa postaral olympionik, skokan do vody a dizajnér Tom Daley. Vášeň pre štrikovanie sa u Daleyho z amatérskej činnosti pretavila do založenia vlastnej módnej značky a sympatický športovec pripravil špeciálny súčasť kostýmovej výbavy aj pre obľúbenú herečku.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka, korunná princezná Mary Čítajte viac Oficiálny titul? Princezná... ale v sobotňajší večer bola jasnou kráľovnou. Mary v zamate očarila umelcov aj manžela

Pri svetri nezostalo. Ako dvojica spoločne odhalila nedávno na Instagrame, pre „sexuálnu terapeutku Jean“ vznikol okrem farebného kardiganu aj štrikovaný penis. Malo to však aj druhý rozmer. Dvojica spoločne vyzbierala niekoľko tisíc libier na podporu organizácií, ktoré pomáhajú členom LGBTIQA+ komunity. Peniaze budú rozdelené medzi osem rozličných projektov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #Gillian Anderson #Tom Daley #Sex Education #British Fashion Awards

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...