Gwyneth oprášila 60-ročné šaty, Pamela znovu 'naostro' aj hororová Rita Ora: Ale večer mal jasnú víťazku, na krásu Clooneyovej neboli zbrane

Iba deň po veľkolepom gala v Los Angeles sa konal slávnostný večer so stovkami prítomných hostí v Londýne. Rozdali britské módne ceny.

05.12.2023 07:24
Amal Clooney Foto: ,
Amal Clooney prišla na vyhlásenie British Fashion Awards v kreácii Atelier Versace.
debata (2)

Červený koberec zaplnili známe tváre módnej brandže. Hoci v tomto prípade prevažovali najmä krásky z časopisov a mól, gala si nenechali ujsť ani hviezdy Hollywoodu a áčkové celebrity. Do Londýna kvôli vyhláseniu cien British Fashion Awards dokonca pricestovali dve z niekdajších múz ateliéru Valentino (aj z dôvodu vyhlásenia špeciálnej ceny). Zhodou okolností obe aj držiteľky Oscara.

The Third Annual Academy Museum Gala Čítajte viac Salma opäť zvodná bohyňa, Demi Moore ako dievča za milión a krásna Lipa? Trúfla si na priesvitnú čipku: Aha, čo odhalila celému svetu...

Herečka Anne Hathaway a jej kolegyňa Gwyneth Paltrow sa pred objektívmi objavili v archívnych modeloch haute couture a obe potvrdili, že dobrá móda nepozná vek ani roky. Kým jedna žiarila v krémovej róbe z látkových valčekov našívaných po jednom na elastickom telovom podklade, druhá stavila na elegantnú klasiku – model v klasickej valentinovskej červenej doplnený plášťom. Model Paltrowovej bol pritom predstavený prvýkrát v roku 1965 ako súčasť couture prehliadky. Šaty teda majú bezmála 60 rokov.

Modelka Lila Moss pózuje fotografom na British...
Olivia Culpo sa objavila na akcii v kreácii...
+42Amal Clooney prišla na vyhlásenie British...

Pozornosť si medzi množstvom mladých tvárí a zástupcov generácie Z vydobyla aj Pamela Anderson. Opäť prišla bez štipky mejkapu a svoju „nahú“ tvár predvádzala v decentnom looku. Kostýme od Stelly McCartneyovej. S kedysi odvážnou a často provokujúcou Pamelou síce nemala táto podoba nič spoločné, ale dám, ktoré provokovali sa našlo dosť.

Aj herečka Pamela Anderson zavítala na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Pamela Anderson Aj herečka Pamela Anderson zavítala na vyhlásenie Britských módnych cien. Opäť bez mejkapu. V kostýme Stella McCartney.

Spomenúť môžeme napríklad modelku Ameliu Hamlin, ktorá si trúfla na odhaľujúci červený model Self-Portrait a démonické líčenie k nemu. Gotický a občas priam hororový nádych sa na červenom koberci objavil viackrát. Postarala sa o to tiež Hamlinovej mama, herečka a televízna star Lisa Rinna v „pichľavých“ šatách Chet To.

Holandská kráľovná Maxima Čítajte viac Jedna v šatách ako z rozprávky, druhá v luxusnom kancelárskom looku: Kontrast Macronovej a kráľovnej Maximy nemohol byť väčší...

Ešte ďalej však zašla speváčka Rita Ora. Britská star si nechala k jednoduchým šatám Primark prirobiť na odhalenom chrbte ostne chrbtových stavcov, ktoré pripomínali praveké monštrum.

Režisér Taika Waititi a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Fashion Awards Režisér Taika Waititi a jeho manželka - speváčka Rita Ora v čiernej kreácii Primark.

Na červenom koberci očarila Sara Sampaio v róbe Richard Quinn, herečky Lily James či Felicity Jones alebo modelky Rosie Huntington-Whiteley (šaty Valentino) a Neelam Gill (róba Alaia). Azda najviac pozornosti však na seba strhla dáma, ktorá síce má k móde blízko, ale vôbec ju neživí. Reč je o právničke Amal Clooneyovej, manželke herca a režiséra Georga Clooneyho.

Herečka Gwyneth Paltrow sa obliekla do... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow sa obliekla do archívnej kreácie Valentino Haute Couture.

Libanonská rodáčka, ktorá pôsobí ako advokát v otázkach ľudsko-právnych sporov na medzinárodnej úrovni, sa objavila v trblietavej kreácii Atelier Versace. A jej nenútená prezentácia v spojení s dokonalým lookom boli jasný recept na kraľovanie počas módneho večera. Viac si pozrite v našej galérii vyššie.

Pozrite si tiež: Galéria z Academy Museum Gala
Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Gwyneth Paltrow #móda #Valentino #Pamela Anderson #Rita Ora #Britské módne ceny #Amal Clooney

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...