Oficiálny titul? Princezná... ale v sobotňajší večer bola jasnou kráľovnou. Mary v zamate očarila umelcov aj manžela

Nenudili sa. Počas uplynulého víkendu mala dánska korunná princezná Mary aj s manželom Frederikom, dánskym korunným princom niekoľko pracovných aktivít. Jedno však platilo pre obe - päťdesiatnička žiarila.

06.11.2023 00:00
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,... Foto: ,
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka, korunná princezná Mary odovzdali ceny v koncertnej sále Musikhuset v dánskom Esbjergu. Mary má na sebe šaty Rotate Birger Christensen.
debata

Austrálska rodáčka, ktorá sa vydala za dánskeho princa v roku 2004 a porodila mu štyroch potomkov, sa najprv zúčastnila na kodanskej radnici na odhalení tohtoročnej vianočnej známky. Prišla vo vzorovaných šatách decentnej jesennej farebnosti a pôsobila veľmi elegantne. Konieckoncov, ako zvyčajne.

Denmark Royals Čítajte viac Luxusné róby, korunky a mladá modrá krv: Na oslave 18-ky dánskeho princa chýbala jeho láska, núdzu o krásne gratulantky však nemal

Ešte väčší záujem a aj pochvaly však vyvolala o deň neskôr. To sa už v sprievode manžela objavila na vyhlásení hudobných cien, kde sa predviedla v tmavomodrých zamatových šatách lokálnej značky Rotate Birger Christensen. A hoci oficiálne má len titul princeznej, v tomto prípade to bolo jasné – bola kráľovnou večera.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,...
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,...
+2Dánska korunná princezná Mary sa zúčastnila na...

Vyhlásenie hudobných cien The Crown Prince Couple Awards, ktoré sa tento rok konalo v dánskom Esbjergu, má špeciálny význam. Ako manželská dvojica ich totiž začali vyhlasovať v rozličných dánskych mestách každoročne ako dar talentovaným umelcom práve od roku 2004 – teda od svojej svadby.

zväčšiť Dánska korunná princezná Mary sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Martin Sylvest
Dánska korunná princezná Mary Dánska korunná princezná Mary sa zúčastnila na predstavení tohtoročnej vianočnej známky na kodanskej radnici.

Budúci rok dvojicu z dánskej kráľovskej rodiny čaká oslava 20. výročia sobáša, ale už tento rok majú za sebou jednu veľmi dôležitú udalosť, na ktorú sa upieral aj zrak dánskej a svetovej verejnosti. Ich najstarší syn, princ Christian, v októbri oslávil 18. narodeniny.

Dánsky korunný princ Frederik (v strede) a korunná princezná Mary Čítajte viac Reči o tom, že kopíruje Kate neznejú fér, ale po týchto záberoch... Princezná Mary stavila na detail, po ktorom ju budú opäť porovnávať

Na oslavu plnoletosti pricestovali do Kodane predstavitelia viacerých európskych monarchií a zástupcovia najmladšej generácie súčasných kráľovských rodín. Pozornosť na seba strhli aj princezné z Holandska či Nórska. Viac si pozrite v našich galériách.

Nórsky korunný princ Haakon a jeho manželka,...
Belgická princezná Elisabeth v kreácii Natan...
+13Holandská princezná Amalia prišla na oslavu v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dánsko #pôvab #zamat #princezná Mary #princ Frederik

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...