Návšteva kráľovnej Camilly strhla v uliciach mestečka niečo nádherné

Kráľovná Camiilla navštívila mesto Shrewsbury neďaleko Birminghamu a musela zostať príjemne dojatá množstvom ľudí, ktorí ju vítali.

29.03.2024 00:00
Britain Royals Foto: ,
Kráľovná Camiilla navštívila mesto Shrewsbury neďaleko Birminghamu
debata

Všetci zároveň vyjadrovali podporu jej manželovi, kráľovi Karolovi ako aj princeznej Kate. Kráľovnú zasypali drobnými darčekmi so želaniami, ktoré smerovali obom členom kráľovskej rodiny, ktorí podstupujú liečbu rakoviny.

Kráľovná Camiilla navštívila mesto Shrewsbury...
Kráľovná Camiilla navštívila mesto Shrewsbury...
+5Kráľovná Camiilla navštívila mesto Shrewsbury...

Na farmárskom trhu sa odohrala scéna plná emócií a solidarity, keď kráľovnej Camille viac ako 2 000 čakajúcich priaznivcov vyjadrilo podporu pre princeznú z Walesu potom, čo v piatok oznámila, že bojuje s rakovinou. Kráľovná im sľúbila, že odkazy, ktoré od nich pre Kate dostala, jej odovzdá.

kate Čítajte viac Princezná Kate má rakovinu, podstupuje chemoterapiu

V rozhovore s dvomi mladými dievčatami, ktoré pre princeznú ručne vytvorili pohľadnice, Camilla vyjadrila hlbokú radosť z podpory, ktorú princezná dostala od verejnosti. Ich slová sú podľa nej odzrkadlením úcty a lásky, ktorú britskí občania prejavujú voči kráľovskej rodine v týchto náročných časoch. „Viem, že Catherine je dojatá zo všetkých milých prianí a podpory,“ povedala Camilla.

Britain Coronation Čítajte viac Slová priamo z vnútra kráľovskej rodiny: Takto vraj Karol III. zvláda vlastnú diagnózu. Pod maskou pokoja a úsmevmi sa skrýva...

Dojímavým momentom dňa bola reakcia kráľovnej na malé dievčatá, ktoré pre princeznú ručne vyrobili veľké pohľadnice. Sľúbila, že listy osobne doručí princeznej. Stretnutie kráľovnej Camilly s verejnosťou sa stalo symbolom solidarity v čase, keď princezná a jej rodina čelí výzvam spojeným s jej ochorením.

Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu...
+18Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...

Princezná a jej manžel momentálne odložili svoje verejné povinnosti, aby sa mohli plne sústrediť na liečbu a následné zotavenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #kráľovná Camilla

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....