Najväčšie hviezdy Dunaja mieria do iného seriálového hitu. Nechýba ani nenávidený Holubec

Ján Koleník, Sarah Arató či Filip Tůma sú stálicami diváckeho hitu Dunaj, k vašim službám.

09.04.2024 18:00
Filip Tůma, Sarah Arató a Ján Koleník Foto:
Filip Tůma, Sarah Arató a Ján Koleník v seriáli Dunaj, k vašim službám.
debata (3)

Známa trojica rozohrala svoje osudy už v piatej sérii, ktorá sa plynule prehupne do šiestej. Ale nie je to jediný projekt, ktorý spojil tieto tváre. Už stoja pred kamerami 3. série iného diváckeho megahitu. Reč je o Druhej šanci.

zväčšiť Ján Koleník a Lívia Bielovič sa vracajú k... Foto: Markíza
Ján Koleník Ján Koleník a Lívia Bielovič sa vracajú k svojim postavám v Druhej šanci.

Práve v seriáli Druhá šanca žiarila v roku 2022 herečka Sarah Arató, ktorá v ňom hrala mladú lekárku Júliu Kalinovú. Následne si biely plášť obliekla ako Šarlota aj v Dunaji. Filipa Tůmu diváci v Druhej šanci poznali ako chirurga Richarda Valentu, výraznú rolu nenávideného Antona Holubca stvárňuje v Dunaji.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Hlavným hrdinom novej série Druhej šance zostane charizmatický „Dok“ – staronový primár Andrej Fabián, ktorého stvárňuje herec Ján Koleník. Tentoraz jeho najväčším protivníkom nebude nikto z nadriadených ani kolegov, ale jeho vlastná hlava – Andrejovi sa totiž konečne začína vracať pamäť a spomienky na roky, ktoré boli dosiaľ preňho po strelnom poranení hlavy „stratené“… Koleník videom priamo zo štartu natáčania tretej série potešil aj svojich fanúšikov na Instagrame.

Juraj Bača a Ján Mistrík v seriáli Dunaj, k vašim službám. Čítajte viac Nielen Koleník či Nikodým! Nacistickú uniformu si v Dunaji obliekal aj Juraj Bača. Z problémov, ktoré mu narobila, zostal nepríjemne zaskočený

V hlavných úlohách sa spolu s ním predstavia okrem spomínaných hercov aj Lívia Bielovič, Filip Šebesta či Karol Tóth. Sympatická Bielovič v predošlých sériách stvárňovala exmanželku doktora Fabiána, Adelu Tibenskú. Herečka sa v minulosti objavila aj v inom seriáli z lekárskeho prostredia, ktorý sa vysielal s veľkým úspechom u našich českých susedov – Modrý kód. V ňom si zahrala zdravotnú sestru.

zväčšiť Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová  v... Foto: Prima
Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová v seriáli s názvom Modrý kód.

"Veľmi ma teší, že môžeme oznámiť správu, na ktorú mnohí netrpezlivo čakali. Veríme, že diváci sa už nemôžu dočkať pokračovania príbehov ich obľúbených hrdinov a 3. séria Druhej šance im prinesie tradične silný emocionálny zážitok, množstvo tém na zamyslenie a tiež nevtieravo podané užitočné informácie z medicínskej oblasti,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Jana Kovalčiková v seriáli  Dunaj, k vašim...
Kristína Svarinská v seriáli  Dunaj, k vašim...
+10Lesana Krausková v seriáli  Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Ján Koleník #Filip Tůma #Sarah Arató #k vašim službám

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....