Móda v kole lásky? Vinczeová ako femme fatale, Hlaváčková dramatická, ale táto influencerka vzala pozornosť všetkým - Venuša v šatách od Krnáča

Na štvrtom večere tanečnej šou Let's Dance nechýbali opäť zástupcovia sveta prominentov či hviezdy sociálnych sietí. V ich znamení sa niesla aj móda na červenom (v skutočnosti fialovom) koberci v bratislavskom výstavisku.

25.03.2024 19:00
ZAK Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od... Foto:
Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Martina Hrču.
debata

Nedeľňajší večer sa na televíznych obrazovkách už tradične niesol v znamení tanečných párov, ale tiež predstaviteliek poroty a moderátorky Lucie Hlaváčkovej. Najmä posledná menovaná zaujala v róbe od Martina Hrču – dramatickej kreácii s trblietavým rolákovým topom a sukňou s výrazným rozparkom.

Let s Dance Čítajte viac Chlopčík si 'zgustol' na miláčikovi národa, favorit Let’s Dance si zatancoval s Vášáryovou. Kolo lásky sa stalo posledným pre...

Porotkyňa Adela Vinczeová sa tentoraz pred objektívmi a kamerami objavila v červenej farbe a úprave a ĺa hollywoodska star. Klasickú eleganciu a krásu podčiarkovali detaily a opäť flitrovaný dezén na látke šiat, ktoré prekvapili prestrihmi na bokoch.

Porotkyňa Adela Vinczeová nechýbala pred...
Moderátor Viktor Vincze.
+18Reportérka a moderátorka Danica Nejedlá s...

Módy sa však dalo vidieť dostatok aj pred vstupom do sály. Tam už tradične pózovali známe tváre a hostia, ktorým sa podarilo dostať jednu zo vstupeniek na obľúbenú šou. Zatiaľ čo Silvia Lakatošová stavila na obľúbeného Fera Mikloška a predviedla sa v ležérnej štylizovanej kombinácii maxi sukne a košeľového topu uviazaného v páse, speváčka Sisa Sklovska stavila na červenú eleganciu s doplnkami Valentino.

Influencerka Kika Ďurišová. Foto: TV Markíza
MACO6477Influencerka Kika Ďurišová. Influencerka Kika Ďurišová.

Pozornosť na seba strhla influencerka Kristína Kika Ďurišová, s ktorou televízia spolupracuje podobne ako s niekoľkými ďalšími zástupkyňami „influenerskej“ domácej elity. Bola to však práve inštruktorka Kangoo Jumps, ktorej voľba telových šiat obopínajúcich krivky padla do oka azda každému, kto prešiel okolo. Moderná Venuša sa prezentovala v kreácii od Lukáša Krnáča.

zväčšiť Silvia Lakatošová prišla v kreácii od Fera... Foto: TV Markíza
MACO6839 Silvia Lakatošová prišla v kreácii od Fera Mikloška.

Zaujímavú voľbu opäť predviedla aj herečka Kristína Kanátová, ktorá si vzala dvojdielny set s abstraktnou potlačou evokujúcou klasický vzor hadej kože. Klasickejší look zvolila jej herecká kolegyňa Lesana Krausková, známa napríklad z Dunaj, k vašim službám. Glamour kombinácii s dotykom disko rozmarnosti bolo zase možné vidieť na herečke Zuzane Šebovej. Viac a ďalšie dámy si pozrite v galérii.

Hana Gregorová a Róbert Pavlík   vo 4. kole...
Juraj Loj a Natália Horváthová   vo 4. kole...
+6Ján Tribula a Natália Glosiková  vo 4. kole...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Silvia Lakatošová #Kristína Kanátová #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Lucia Hlaváčková

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...