Simona Salátová potom, čo prevalcovala televízny Silvester: Roky počúvate, že... A prišla aj reakcia od konkurencie

Stand-up comedy špeciál Simona: Donaha! ovládol televízny Silvester. Salátová sa teší z úspechu a tisícov blahoželaní.

03.01.2024 11:00
Simona Salátová Foto:
Donaha! komičky Simony Salátovej ovládlo televízny Silvester.
debata (40)

Hodinový špeciál, ktorý sa stal najsledovanejším silvestrovským programom, priniesol v jej podaní množstvo tém, ktoré divákov tesne pred koncom starého roka na obrazovke Markízy skvelo zabavili.

Salátová, ktorá sa koncom roka 2023 stihla vydať, ponúkla pohľad na mnohé témy – od partnerského či manželského spolunažívania cez chudnutie až po pôrody a zaužívané stereotypy. O radosť z úspechu, ku ktorému jej na sociálnej sieti už stihli zablahoželať tisíce fanúšikov, sa podelila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

„Veľká vďaka televízii Markíza, že nasadila v primetime historicky prvýkrát na Slovensku stand-up comedy špeciál. Ja ako komik, ktorý pozná úskalia toho, že robíte nejaký underground a roky počúvate, že to nie je skutočné umenie, nemôžem byť šťastnejšia z takejto reklamy. Nielen mňa, ale celého žánru stand-up comedy, ktorému patrí moje srdce a verím, že toto je skvelý štart pre celú scénu, ktorá je pripravená vás baviť,“ taká bola jej nadšená reakcia na správu o silvestrovskej sledovanosti.

Simona Salátová Čítajte viac Každý si je strojcom svojho Silvestra. Ako nás v telke zabávali Anděl, Salátová a Marcin

Pod príspevkom sa naďalej množia pozitívne komentáre, Salátovej zablahoželali aj známe tváre ako Kristína Tormová či Zuzana Vačková. Reagoval aj Martin Nikodým, ktorý divákov počas Silvestra zabával na obrazovke RTVS spolu s celým tímom šou Milujem Slovensko. Tá sa práve spomínaným špeciálom vrátila už so 14. sériou v novom šate na obrazovky. „A my sa ako kolektív môžeme aj roztrhať. Gratulujem,“ veselo reagoval na Salátovej úspech. V silvestrovskej epizóde si v tíme Adely Vinczeovej zasúťažili zabávač a moderátor relácie Lov slov Michael Szatmáry, herečka a moderátorka Martina Zábranská a tanečník Laco Cmorej. Proti nim sa v tíme Dana Dangla postavili moderátorka Vera Wisterová, herečka Karin Haydu a herec Štefan Martinovič.

zväčšiť Silvestrovská epizóda Milujem Slovensko. Foto: RTVS
Milujem Slovensko Silvestrovská epizóda Milujem Slovensko.

Sledovali ste Donaha! aj vy? Ako sa vám program páčil? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Silvester #Simona Salátová #Donaha!

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...