Vinczeová s rodinou vyráža na Silvester na chatu: Tento rok už nebudeme jediní s dieťaťom

31. decembra odštartuje na obrazovkách RTVS v poradí 14. séria obľúbenej relácie Milujem Slovensko.

25.12.2023 00:00
Milujem Slovensko Foto:
V silvestrovskej epizóde Milujem Slovensko si v Adelinom tíme zasúťažia zabávač a moderátor relácie Lov slov Michael Szatmáry, herečka a moderátorka Martina Zábranská a tanečník Laco Cmorej. Proti nim sa v Danovom tíme postavia moderátorka Vera Wisterová, herečka Karin Haydu a herec Štefan Martinovič
debata (5)

Relácia sa na obrazovky vráti netradične silvestrovskou epizódou a s veľkým prekvapením. V 14. sérii budú totiž súťažné tímy pod vedením Dana Dangla a Adely Vinczeovej súťažiť v úplne novej scéne. Moderátorom bude opäť Martin Nikodým.

zväčšiť Nová scéna šou Milujem Slovensko. Foto: RTVS
Milujem Slovensko Nová scéna šou Milujem Slovensko.

V silvestrovskej epizóde si zasúťažia v Adelinom tíme zabávač a moderátor relácie Lov slov Michael Szatmáry, herečka a moderátorka Martina Zábranská a tanečník Laco Cmorej. Proti nim sa v Danovom tíme postavia moderátorka Vera Wisterová, herečka Karin Haydu a herec Štefan Martinovič. Na prvú epizódu 14. série sa diváci môžu tešiť 31. decembra o 21:20 hodín na Jednotke.

Video
Zdroj: RTVS

Adela Vinczeová zároveň opísala, ako prežije tohtoročný Silvester. „Štandardne a nemenne, ideme s kamarátmi na chatu,“ prezradila. Predsa len, istá zmena nastane. "Minulý rok sme boli jediní, čo sme tam mali dieťa a tento rok už budeme traja, čo prídu s dieťaťom. Takže už máme pripravené isté opatrenia – kde sa žúruje, kde deti spia, kde máme všetko pod kontrolou, aby všetci boli v dohľade. Preto chodíme na také miesto, kde to dokážeme všetko nakombinovať – celý rozhovor s obľúbenou moderátorkou si pozrie vo videu!

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Milujem Slovensko #Adela Vinczeová

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...