Ako krásna Vesna poplietla hlavu Gézovi v Čase nádejí, čoskoro sa ukáže v jojkárskej novinke ako Maštalírova...

Mladá herečka Viktória Jurištová zažiarila v seriálovom hite RTVS Čas nádejí, no jej púť pred kamerami bola kratučká.

20.02.2024 00:00
Viktória Jurištová Foto:
Vľavo: Viktória Jurištová v Čase nádejí a v seriáli Vytoč môjho agenta.
debata

Zahrala si postavu Vesny, do ktorej sa v úvode seriálu zamiloval hlavný hrdina v podaní Daniela Žulčáka. Vesna však zomiera v prvej epizóde, keď ju zastrelia žandári. Následne už karty osudu mieša iná žena v živote Gézu (Daniel Žulčák) – herečka Judit Pecháček. "O Vesnu prišiel, ale cestu mu skrížila ďalšia žena (Judit Pecháček), ktorá mu ju vzhľadovo veľmi pripomínala,“ opísal Žulčák.

zväčšiť Vesna (Viktória Jurištová) v seriáli Čas nádejí. Foto: RTVS
Viktória Jurištová Vesna (Viktória Jurištová) v seriáli Čas nádejí.

Sympatická Viktória Jurištová sa však už čoskoro predvedie v oveľa výraznejšej úlohe. Tvorcovia jej zverili postavu v novinke televízie JOJ, Vytoč môjho agenta, ktorá sa na obrazovky dostane v druhej polovici marca. Jurištová stvárni Kamilu, mladé dievča z Popradu, ktoré prichádza do Prahy nájsť svoje pracovné a osobné šťastie. Chce sa uchytiť vo veľkom svete a spoznať svojho otca, spolumajiteľa úspešnej agentúry pre hercov. Toho stvárňuje Tomáš Maštalír. Spolu s Kamilou postupne objavujeme svet šoubiznisu a zákulisie veľkých filmových projektov, ktoré priťahujú divákov, no sú tiež plné bežných ľudských problémov, trápení a radostí. Kamila začína pracovať v agentúre v momente, keď všetkých zaskočí smrť jej zakladateľa a úspešného riaditeľa…

zväčšiť Viktória Jurištová  v seriáli Vytoč môjho agenta. Foto: JOJ
Viktoria Juristova Viktória Jurištová v seriáli Vytoč môjho agenta.

Na rozdiel od seriálu RTVS, ktorý je historický a zobrazuje obdobie v rozpätí takmer 40-tich rokov, sa seriál Vytoč môjho agent odohráva v súčasnosti, takže diváci uvidia inú podobu Jurištovej.

Cas nadeji svadby Čítajte viac Krásna manželka, vášnivá osudová láska a to nie je všetko... Gézovi v Čase nádejí skríži cestu aj táto známa herečka

Okrem nej prinesie osemdielny seriál nakrútený v réžii Michala Blaška a Jakuba Machalu mnohé známe tváre ako Zuzana Kronerová, Kryštof Hádek, Martha Issová a ďalší. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Komédie po slovensky? Toto nemám rada ako divák a nespravím to ani ako herec
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Vytoč môjho agenta #Čas nádejí #Viktória Jurištová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....