Ako prvá v Let's Dance skončila Kocianová! 2. kolo ovládli muži, ale len po vystúpení Tribulu začali v Inchebe...

V nedeľu večer ťahali na parkete za výrazne dlhší koniec muži. Standing ovation si po svojich vystúpeniach "vypýtali" herci Juraj Loj a Jakub Jablonský.

11.03.2024 00:50
Michaela Kocianová a Csaba Ádám Foto:
Michaela Kocianová a Csaba Ádám.
debata

Modelka Michaela Kocianová skončila v 2. kole Let's Dance, diváci ju zo súťaže vyradili ako prvú. V nedeľu večer po boku tanečného partnera Csabu Ádáma predviedla quickstep. A hoci porota ocenila naozaj ťažkú choreografiu vystúpenia, na divákov jej výkon nezapôsobil a z tanečného parketu ju poslali domov ako prvú spomedzi jedenástich tanečných párov deviatej série. Známa topmodelka sa poďakovala svojmu tanečnému partnerovi, s ktorým trénovala mesiac a pol, rovnako ako celému štábu televízie Markíza. V treťom kole si tak zatancuje zostávajúca desiatka dvojíc.

Video: Dubayová opísala okamih, kedy sa Koleník ‚urazil‘
Video

V nedeľu večer ťahali na parkete za výrazne dlhší koniec muži. Standing ovation si po svojich vystúpeniach „vypýtali“ herci Juraj Loj a Jakub Jablonský. Ich mená sa už skloňovali aj s veľkým finále, hoci šou odštartovala len minulý týždeň. Porotu očarila čača, ktorú zatancoval Juraj Loj s Natáliou Horváthovou.

Untitled Session114886 Čítajte viac Michaela Kocianová: Štyri roky som chodila do Paríža a nebola na Eiffelovke. Život modelky má veľa pozitív, ale nežijeme vo vatičke

„Najlepší tanec večera,“ vyjadrila sa nadšene po výkone herca hosťujúca porotkyňa Petra Polnišová a chválou nešetrila ani Tatiana Drexler: „Dnes som spoznala čaču, bolo to výborné.“ Loj si vytancoval 33 bodov. Divákov v Inchebe zo stoličiek postavil aj herec zo seriálu Dunaj, k vašim službám, Jakub Jablonský. Po boku Elišky Lenčešovej predviedol zvodnú rumbu. „Hýbeš sa fantasticky, ale výraz bol zlý,“ zhodnotil Ján Ďurovčík. Vinczeová však mala na jeho výkon iný názor: „Nemám čo vytknúť, niečo nádherné.“

Ján Ďurica a Vanesa Indrová v 2. kole Let's Dance.
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's...
+8Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole...

V nedeľu večer sa z najväčšej podpory v hľadisku tešil redaktor spravodajstva Ján Tribula, za svoj quickstep si od Polnišovej vyslúžil dokonca desiatku aj povzbudivý odkaz od jej synov: „Hovoria, že ťa chcú vidieť vo finále.“ Práve po vystúpení Tribulu po Inchebe doslova lietali „plyšáky“, nad hlavami jeho kolegov zo spravodajstva, ktorí sedeli v hľadisku, svietil aj veľký transparent.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová.
Topmodelka Michaela Kocianová je aktívna a...
+20Topmodelka Michaela Kocianová to pred...

Na porotu zapôsobilo aj vystúpenie futbalistu Jána Ďuricu, ktorý v nedeľu zatancoval waltz. „Vyzerali ste elegantne, krásne a nikdy by som si nebola pomyslela, že futbalista sa dokáže po parkete takto pohybovať,“ zhodnotila jeho výkon po boku Vanesy Indrovej Drexler. 2. kolo tanečnej šou Let's Dance odštartoval Juraj Bača s Patríciou Piešťanskou, prvým tancom večera sa stal ich quickstep. Efektná červeno-čierna scéna aj quickstepová smršť na porotu aj divákov zapôsobili a dvojica za svoj výkon získala 24 bodov. Tatiana Drexler ocenila pokrok Juraja Baču: „Takmer všetky kroky boli v poriadku, ohromný posun oproti minulému týždňu,“ zahlásila.

Jan Durica a Vanesa Indrova Čítajte viac Tanečná partnerka Jána Ďuricu zostala ohromená! Len pozerala, čo si priniesol na prvý tréning

Spomedzi dám sa z najvyšších bodových ziskov v nedeľu tešili herečka Petra Dubayová či speváčka Tina. „Dobrá pohyblivosť aj kroky, ktorý má jive obsahovať, tam boli,“ vyjadrila sa po výkone Dubayovej Drexler. Tina waltzom očarila najmä Vinczeovú, Ďurovčík však jej nadšenie zmiernil slovami: „Chcem viac.“

V hľadisku Incheby sa počas nedeľného prenosu objavilo množstvo známych tvárí, z Česka prišiel Hanu Gregorovú podporiť jej syn Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou Písařovicovou. Obľúbená herečka v 2. kole zatancovala čaču. „Prvá polovica výborná, druhá už bola slabá,“ zhodnotil jej výkon Ďurovčík. Kolegov zo seriálu Dunaj, k vašim službám si prišla pozrieť Kristína Svarinská, ale 2. kolo nevynechali ani herečky Martina Zábranská či Monika Horváthová.

Kocianová o Let's Dance: Surovcová nie som, ale ani drevo
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Michaela Kocianová #Let's Dance #Jakub Jablonský

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....