Očarujúca Demi Moore opäť bodovala medzi hviezdami mladšími o polovicu. Galavečer dizajnu ozdobila aj dokonalá Ratajkowski či Hathaway v džínsovine

Ďalší veľkolepý galavečer má za sebou americký šoubiznis. A svet módy. V New Yorku rozdali ceny Rady amerických módnych dizajnérov, na ktorých nechýbali desiatky slávnych žien a krások.

07.11.2023 11:40
Demi Moore prišla na podujatie v kreácii... Foto: ,
Herečka Demi Moore prišla na podujatie v kreácii Carolina Herrera.
debata (1)

Ako to zvyčajne býva, mnohých tvorcov sprevádzali známe hviezdy ako ich múzy, oblečené, samozrejme v ich modeloch. Neprehliadnuteľná bola napríklad modelka a moderátorka Emily Ratajkowski, ktorá tentoraz odložila bokom občas trochu prvoplánový sexepíl a predviedla sa v štýlových a veľmi vkusných minišatách od Tory Burchovej.

 K  6358 51d JVONP Čítajte viac Oscarová kráska si trúfla na priehľadné šaty, Salma Hayek vyrazila v trblietavej zbroji: Gala plné hviezd bolo oslavou módy, krásy aj umenia

Dlhonohá modelka nebola jediná, ktorá robila spoločnosť odevnému tvorcovi. Napríklad herečka Vanessa Hudgens bola odetá do róby od Very Wangovej, aby ju následne opäť podporila na červenom koberci – tak ako minulý rok. Oscarová víťazka Ariana DeBose zase sprevádzala dizajnéra Jasona Wu.

J Balvin a jeho partnerka - modelka Valentina...
Kim Kardashian v kreácii Chrome Hearts na...
+37Herečka Demi Moore prišla na podujatie v...

Medzi pozvanými dámami sa tento rok ocitlo niekoľko hviezd, ktoré sa môžu pýšiť soškou Oscara. Jednou z nich je aj herečka Anna Hathaway, ktorá na slávnostný večer zvolila pomerne zaujímavý model – róbu z rifľoviny od dizajnéra Ralpha Laurena. Atypické spracovanie veľkej plesovej sukne a korzetového živôtiku z denimu bolo rozhodne originálnym počinom.

zväčšiť Herečka Anne Hathaway v kreácii Ralph Lauren na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Anne Hathaway v kreácii Ralph Lauren Herečka Anne Hathaway v kreácii Ralph Lauren na cenách CFDA Fashion Awards.

Na vyhlásenie módnych cien prišla aj ďalšia oscarová víťazka – nestarnúca Gwyneth Paltrow. Blondínka je dnes viac podnikateľka ako herečka a jej aktitivy čítajú napríklad aj vlastnú značku G Label. Čierny model šiat patril práve do jej portfólia a päťdesiatnička v nich vyzerala skvelo.

Emily Ratajkowski (vľavo) a dizajnérka Tory Burch. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2023 CFDA Fashion Emily Ratajkowski (vľavo) a dizajnérka Tory Burch. Emily Ratajkowski (vľavo) a dizajnérka Tory Burch.

Ohurujúci look predviedla ešte o desať rokov staršia Demi Moore. Tú na slávnostný večer do trblietavej tubovej kreácie obliekol dizajnér Wes Gordon z ateliéru Carolina Herrera. A výsledok. Naozaj stojí za to, rovnako ako mnohé ďalšie hviezdy a módne looky. Nájdete ich v galérii vyššie.

Pozrite si tiež: Slávnostné gala LACMA Art+Film Gala 2023
Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Gwyneth Paltrow #móda #Kim Kardashian #Demi Moore #Anne Hathaway #Emily Ratajkowski #CFDA

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...