Oscarová kráska si trúfla na priehľadné šaty, Salma Hayek vyrazila v trblietavej zbroji: Gala plné hviezd bolo oslavou módy, krásy aj umenia

V poradí už dvanásty ročník veľkolepého galavečera známeho ako Art+Film Gala sa uskutočnil počas uplynulého víkendu. V priestoroch múzea umenia v Los Angeles sa zišli svetoznáme hviezdy a večer sa niesol v znamení luxusnej módy talianskej značky.

06.11.2023 11:30
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej manžel Ben... Foto: Presley Ann/Getty Images for LACMA
Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Speváčka Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck oblečení v značke Gucci prišli tiež na podujatie LACMA Art+Film Gala.

Slávnostný galavečer pod záštitou značky Gucci a s hostiteľmi Evou Chow a Leonardom DiCapriom ocenil dvojicu osobností, ktoré sa dlhé roky zapájali do tvorivých aktivít. Umelkyňa Judy Baca a režisér David Fincher sa stali držiteľmi ocenenia, pri ktorom im tlieskali desiatky hviezd, zvyčajne odetých v tímových farbách, teda značke Gucci.

Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

Finchera, režiséra hitov ako Sedem či Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, prišiel slávnostne uviesť jeho dlhoročný priateľ a spolupracovník Brad Pitt. Umelkyni Judy Baca vzdala hold herečka Eva Longoria, ktorá sa neskôr dobre zabávala v spoločnosti svojich kolegov a kolegýň.

Herečka Salma Hayek, oblečená v kreácii Gucci a... Foto: Michael Kovac/Getty Images for LACMA
MKZ 1855 Mb2Pa4tu Herečka Salma Hayek, oblečená v kreácii Gucci a jej manžel Francois Henri Pinault na podujatí 2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci.

Práve prítomnosť hviezd a v niektorých prípadoch aj dychberúce podoby boli však najväčším magnetom podujatie. Na červenom koberci sa objavilo niekoľko superstars. Prišla napríklad Kim Kardashian, ktorá celkom netradične zvolila veľkolepú večernú róbu v neónovej ružovej farbe. Speváčka a herečka Jennifer Lopez si trúfla na transparentný model šiat a vyzerala úchvatne, manžel Ben Affleck na nej mohol oči nechať. Rovnako zamilovane pôsobil aj herec Keanu Reeves a jeho dlhoročná partnerka Alexandra Grant.

Ivana Chýlková Čítajte viac Máme spolu 112 rokov, vtipkovala Chýlková po vyradení zo Stardance: Keď prišla na sobotňajšiu šou, všetkým padli sánky...

Tak ako v prípade Lopezovej, odvážne a transparentné či semitransparentné modely ocitli na zozname najčastejšie videných kúskov. Herečky Lupita Nyong'o (držiteľka Oscara) a Jodie Turner-Smith v nich vyzerali naozaj úchvatne a zvodnú eleganciu so štipkou provokácie predvádzala aj herečka Greta Lee či herečky Julia Garner alebo Sofia Boutella. Rozkošný look, krátke šaty pošívané kryštálmi v štýle 60-tych rokov predvádzala Kirsten Dunst a klasickú eleganciu zase oslávila svojou podobou oscarová herečka Jessica Chastain.

Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci na... Foto: Michael Kovac/Getty Images for LACMA
Jodie Turner-Smith Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci na podujatí 2023 LACMA Art+Film Gala v Los Angeles County Museum of Art.

Chýbať nemohla, samozrejme, ani Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault, CEO spoločnosti Kering, pod ktorú patrí aj Gucci. Práve jeho firma totiž sponzoruje udeľovanie cien. Salma stavila na metalický model večernej róby a vyzerala úchvatne.

zväčšiť Megastar a podnikateľka Kim Kardashian na... Foto: Stefanie Keenan/Getty Images for LACMA
K 7496 c CS2mw Vv Megastar a podnikateľka Kim Kardashian na podujatí 2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci.

Medzi hosťami sa objavila aj legendárna Jane Fonda, speváčka Billie Eilish, herec Andrew Garfield či raper ASAP Rocky. Prišli aj modelky Abbey Lee, Mariacarla Boscono a Vittoria Ceretti, údajná nová partnerka herca Leonarda DiCapria. Herec, aj napriek tomu, že podujatie hostil, sa však pred objektívmi neukázal. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jennifer Lopez #Salma Hayek #Kim Kardashian #umenie #Kirsten Dunst #David Fincher #LACMA Art + Film Gala

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...