Angelina Jolie: Siedme dieťa na obzore?

V Hollywoode sú najznámejšia početná rodina. Angelina Jolie (37) a Brad Pitt (49) majú už šesť detí. Maddox (11), Pax (9), Zahara (8) a biologické deti Shiloh (6) a dvojčatá Knox a Vivienne (obe 4).

26.01.2013 06:00
Angelina Jolie Foto:
Herečka Angelina Jolie.
debata (1)

Ukazuje sa, že ďalšie pribudne, pretože „Brangelina“ je údajne opäť v tom. Tvrdí to svedok pre americký magazín Star. Je o tom stopercentne presvedčený. „Angelina má ranné nevoľnosti a robí všetko preto, aby sa to dozvedela verejnosť.“ Herečka sa vraj v súčasnosti plne sústredí na ostatné deti, popritom sa však pripravuje na nové. Údajne sa najmä Shiloh teší na príchod nového súrodenca a už preňho dokonca vyberá meno. „Shiloh sa rozhodla, že meno dieťaťa musí byť John,“ povedal ďalej zdroj.

Rodičia zatiaľ šiestich detí informáciu o novom prírastku do rodiny zatiaľ nekomentovali. Zato však Angelin otec, herec Jon Voight (74) sa prihlásil o slovo. „No áno, u nich jeden nikto nevie,“ povedal pyšný dedko pre televízne vysielanie „E! Online“. „Oni sú pár, ktorý rád prekvapuje, takže človek nikdy nevie. Ale myslím, že už šesť detí je veľmi veľa.“

1 debata chyba

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....