Lana del Rey nezaháľa, už sa pustila do príprav nového albumu

Americká modelka a speváčka Lana Del Rey začala pracovať na novom štúdiovom albume. Informoval o tom britský denník Daily Mail.

01.02.2013 08:00
Lana Del Rey Foto: ,
Americká speváčka Lana Del Rey.
debata

Cez víkend bola v štúdiu v Santa Monice neďaleko Los Angeles, kde ju zachytili fotografi. Oblečené mala modré džínsy, bejzbalovú čapicu a hnedé tričko, pričom bola bez make-upu.

V nahrávacom štúdiu pracuje rok po tom, čo vydala svoj debutový album Born to Die (2012), s ktorým bodovala v rebríčkoch na celom svete. Naposledy sa Del Rey prezentovala videoklipmi ku skladbám Ride a Blue Velvet. Druhú menovanú pieseň vo svojej kampani využila spoločnosť H&M, ktorej je speváčka tvárou.

Dvadsaťšesťročná speváčka už stihla získať Q Award, Ivor Novello Award, Brit Award a nominovali ju na tri NME Awards. Okrem Video Games vydala single Born to Die, Blue Jeans, National Anthem, Summertime Sadness a Ride. Jej ďalším singlom by mala byť skladba Cola. Svoj debutový album i skladby z EP Paradise speváčka predstaví naživo na európskom turné, ktoré odštartuje 6. apríla. Zastaví sa aj vo viedenskom Gasometri, kde sa predstaví 19. apríla. Koncert v rakúskej metropole je už od jesene beznádejne vypredaný.

debata chyba

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...