Hviezda Slávika Celeste Buckingham: Neviem, čím som zaujala Slovákov

Stále tie isté mená, občas nejaká lastovička, ktorá spraví nový deň. Aj tak by sa dali opísať ceny v ankete populárnej hudby Slávik. Lastovičkou sa v nedeľu večer stala Celeste Buckingham.

04.02.2013 02:44
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham.
debata (2)

Čerstvá držiteľka titulov Objav roka a strieborný slávik bola aj jednou z mála ocenených, ktorí sa objavili na after-párty po zdĺhavom a miestami nezáživnom živom prenose. Pre Pravda.sk prezradila, že si večer vyslovene užila.

„Paradoxne som si najviac užila vystupovanie. Skôr som mala nervy na ceny a moderovanie. Keď spievam, tak sa cítim v pohode,“ uviedla mladučká speváčka. Hoci zisk titulu Objav roka v ankete Slávik sa tak trochu predpokladal, strieborná trofej bola prekvapením.

„Pocity sú neskutočné. Nečakala som to a musím povedať, že ďakujem mojim fanúšikom, že sa to vôbec stalo realitou,“ uviedla Buckingham. Sama vraj nedokáže odhadnúť, čím si získala slovenských poslucháčov, hoci nie je tradičná Slovenka. „Stále riešim, že ako a čo. Ale úprimne, robím to, čo mám rada. Píšem si moje skladby, o mojom živote, živote mojich známych. Dávam city do tých pesničiek a to je všetko. Teda ešte mám dobrých producentov a dobrého manažéra a mám dobrých ľudí okolo seba,“ vysvetlila 18-ročná Buckingham.

Najbližšie plány po zisku ocenenia jej určite veľkú radosť neurobili. Už v pondelok ráno musela vstávať, aby stihla lietadlo do USA, kde študuje. Fanúšikovia sa jej dočkajú v apríli, máji a júni, keď so svojou sprievodnou kapelou vystúpi na viacerých podujatiach či festivaloch.

Zároveň pripravuje aj nový štúdiový album. Veľa však o ňom hovoriť nechce. „Nesmiem,“ zdôrazňuje Celeste Buckingham, ktorú na celom Slovensku preslávil hit Run, run, run. Ak k nemu pribudnú v tomto roku ďalšie, bude možno Celeste speváčkou, ktorá ceny nevyhráva len preto, že je, ale najmä preto, lebo tvorí…

2 debata chyba

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...