Beyoncé: Bezhranične milujem svojho muža!

Americká speváčka Beyoncé v rozhovore s Oprah Winfrey prezradila, že svojho manžela Jay-Z bezhranične miluje. Svoj život by si bez neho nevedela predstaviť.

18.02.2013 08:00
Beyoncé Foto: ,
Speváčka Beyoncé.
debata

„Nebola by som ženou, ktorou som, keby som sa nevracala domov k tomu mužovi. Jednoducho mi to dáva takú istotu. Pomohol mi v tak veľa veciach,“ uviedla. Ich vzťah sa však nezačal láskou na prvý pohľad. „Najprv sme boli jeden a pol roka priatelia, kým sme začali randiť. Rok a pol sme spolu telefonovali, a tento základ je pre vzťah veľmi dôležitý. Je veľmi dôležité mať niekoho, kto je presne ako vy a je úprimný,“ vyjadrila sa.

Tridsaťjedenročná Beyoncé odštartovala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky – Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am… Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Listen, Irreplaceable, If I Were A Boy, Halo či Single Ladies (Put A Ring On It).

Rapper Jay-Z, s ktorým chodila od svojich 19-tich rokov, je jej manželom od apríla 2008. Hviezda s ním čakala dieťa už predtým, ako počala Blue Ivy, no tehotenstvo sa skončilo potratom.

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...