Kuly priznal chybu a odišiel do Vietnamu

Záväzky nepustia. Napriek kolotoču problémov z posledných dní odcestoval spevák Mário Kuly Kollár do Vietnamu, kde ho spolu so spoluhráčmi z kapely Desmod čaká zopár koncertov, ktoré mali vopred dohodnuté.

13.03.2009 14:46
Mário Kuly Kolár Foto:
Spevák skupiny Desmod Mário Kuly Kolár.
debata

„Bol to deň blbec. A u Kulyho tak vyzerajú bohužiaľ aj posledné mesiace,“ zhodnotil manažér skupiny Michal Kožuch situáciu zo stredajšej noci, keď si spevák najprv neprišiel na pódium prevziať sošku Absolútny OTO a neskôr mu pre alkohol v krvi zobrali vodičský preukaz.

„Čo sa týka vodičského preukazu, všetko je v štádiu vyšetrovania. Minimálne však platí to, že z Bratislavy do Nitry som šoféroval ja,“ dodal ďalej Kožuch. K situácii sa prostredníctvom agentúry SITA vyjadril aj spevák. „Pravdou je, že som si po víťazstve v ankete OTO 2009 vypil niekoľko pohárikov, ale moje auto pri návrate z Bratislavy do Nitry šoféroval manažér kapely Desmod Michal Kožuch. Čo môžu dokázať aj zábery bezpečnostných kamier na benzínovom čerpadle, kde sme sa cestou zastavili. Manažér ma odviezol domov a odišiel,ô“ uviedol Kuly.

Neskôr si podľa svojich slov uvedomil, že auto je príliš ďaleko od jeho domu, takže by naň z okna nevidel, a preto som sa ho chcel zaparkovať bližšie. „Počas tohto manévru ma zastavila policajná hliadka. Dobrovoľne som sa podrobil dychovej skúške, ktorá preukázala požitie alkoholu. Následne mi zadržali vodičský preukaz,“ dodal.

Incident sa podľa jeho slov neodohral na ceste, ale na parkovisku. „Nemal som v úmysle šoférovať v podnapitom stave a tým ohrozovať seba či ostatných účastníkov cestnej premávky. Napriek tomu si uvedomujem, že som si vôbec nemal sadnúť za volant, ak som predtým pil,“ povedal a dodal, že ho nepríjemná udalosť mrzí a je pripravený za chybu niesť dôsledky.

Podľa manažéra kapely sa nafúkli aj informácie okolo spevákovej neúčasti pri preberaní ceny Absolútny OTO. Ako aj to, že z party po galavečere ušli. „U nás v rodine sa stala jedna smutná záležitosť, pre ktorú sme vôbec nemali náladu zabávať sa niekde na recepcii,“ poznamenal.

Dôvod, prečo sa Kuly už v závere programu na pódiu neobjavil, bol celkom prozaický. A podľa niektorých až úsmevný. „Keď dospieval pesničku Lavíny, nechcel sa znovu tlačiť medzi stoličkami v hľadisku. Zostal na chodbe a potom mu ktosi povedal, že prenos sa dá pozerať aj v bufete. Tam stretol Marcela Palondera a išli si von zapáliť. Samozrejme, že pred budovou nepočul, že padlo práve jeho meno. Nepočítal s tým,“ dodal ďalej Kožuch, ktorý za speváka napokon cenu prevzal.

„Keď som s ňou za ním prišiel, neveril mi a myslel si, že som si ju požičal od Jany Kirschnerovej. Bol skutočne prekvapený a veľmi šťastný,“ poznamenal. A nikto si podľa jeho slov asi nevie ani predstaviť, čo sa vtedy odohrávalo na Kulyho tvári. „Veľkú radosť z toho, že dostal takúto cenu, striedalo zhrozenie, ako mohol to odovzdávanie zmeškať. My si priazeň fanúšikov veľmi vážime. A to nie je len fráza,“ dodal manažér.

debata chyba

+ Nezaťažujte vlasy farbou, potrebujú regeneráciu a starostlivosť.
Peniaze nezarobíte športkou, budete si musieť...

+ Vypnite na chvíľu, zmiernite tempo a naučte sa konečne relaxovať.
Predplatné bude výhodnejšie a vy môžete...