Kramárovi letecká uniforma pristane, zalietal si kvôli deťom

Slovenskému hercovi Marošovi Kramárovi letecká uniforma "sekne". Vyskúšal si ju v českom televíznom seriáli Letisko aj pri skutočnom lete, ako druhý pilot na trase Bratislava-Poprad.

20.03.2009 15:59
Maroš Kramár Foto:
Herec Maroš Kramár splnil stávku v rámci projektu Hodina deťom.
debata

Nemení však zamestnanie. Kramár plnil sľub z minulého roka, ktorý dal Hodine deťom. V rámci desaťmiliónovej stávky sľúbil, že preletí v lietadle ponad Slovensko. „Prišla s tým dramaturgia projektu. Aj mne to bolo trochu čudné a vravel som, nech vymyslíme niečo, čo mi je nepríjemné. Ale čo to je?“ zauvažoval nahlas Kramár, podľa ktorého je úctyhodné, že sa aj vďaka takýmto stávkam vyzbieralo v rámci Hodiny deťom trinásť miliónov, vtedy ešte slovenských korún.

„Uisťujem vás, že so mnou ide aj skutočný pilot. A keď mi hore na chvíľu ,požičia’ riadenie, myslím, že sa nič nestane. Okrem toho je tam aj autopilot, ktorý, dúfam, tiež nepil,“ žartoval pred letom herec.

Kramár síce nemá problém s lietaním, no očividne radšej cíti zem pod nohami. „Stále si myslím, že človek je stvorený na to, aby chodil po zemi, pil kávičku alebo sedel v kaviarni. Vo vzduchu ani pod vodou sa necítim úplne najistejšie,“ dodal s úsmevom.

Svoje stávky pre Hodinu deťom už splnili takmer všetci účastníci projektu. Bonbónik príde na záver. Moderátorka Adela Banášová by sa mala v najbližších dňoch objaviť vo výklade jedného z obchodov pri Bratislave.

Herec Maroš Kramár splnil stávku v rámci...
Herec Maroš Kramár alias pilot. Splnil stávku a...
+1Zalietať si len tak v oblakoch? Herec Maroš...
debata chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...