Búranie PKO vraj neohrozí Let´s Dance, no celebrity už trénujú inde

Situácia okolo búrania budovy PKO v Bratislave by sa mohla nepríjemne dotknúť aj televízie Markíza. Práve tu sa totiž nakrúca kľúčový projekt týchto dní - šou Let´s Dance.

15.04.2009 07:50 , aktualizované: 08:25
Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová
Do
debata

Televízia sa napriek tomu neobáva, že by mohla nastať situácia, ktorá ich donúti hľadať pre tanečný program nové priestory. „TV Markíza vie o probléme, ktorý vznikol s PKO a nie je v ňom nijako zainteresovaná. Veríme, že realizácia projektu Let´s Dance nebude ohrozená,“ uviedla pre Pravda.sk hovorkyňa Oľga Dúbravská.

Priznala však, že pre súťažiace páry, ktoré posledné týždne pravidelne cibrili svoje tanečné schopnosti aj v budove na brehu Dunaja, pripravila alternatívne riešenie. „Pre účastníkov sme zabezpečili náhradnú tréningovú miestnosť,“ vysvetlila Dúbravská. Podľa nej bude televízia Markíza situácia pozorne sledovať.

Búracie práce sú pozastavané do stredy 19. apríla. Investorská spoločnosť Henbury Development, ktorá na tomto mieste plánuje postaviť komplex River Park II., čaká na predĺženie povolenia. Spoločnosť je zároveň pripravená opraviť na vlastné náklady všetky časti PKO, ktoré boli pri utorkovej asanácii poškodené. Odmieta však tvrdenia, že pri búraní poškodila mestský majetok v interiéri.

Projekt Let´s Dance a všetky jeho technické súčasti sú umiestnené v druhom krídle budovy.

debata chyba

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...