Eastwoodovci majú problémy. Čaká ich rozvod?

Clint Eastwood (82) a jeho žena Dina Ruiz stoja očividne krátko pred rozvodom.

02.05.2013 09:00
Clint Eastwood a manželka Dina Foto:
Režisér a herec Clint Eastwood s manželkou Dinou.
debata

Herec a režisér Clint bol pred dvoma týždňami na kalifornskom festivale Coachella videný bez svojej obrúčky, z čoho sa okamžite vyrojili dohady. Najprv pár vyhlasoval, že bude bojovať za záchranu manželstva, ale teraz to vyzerá tak, že sa chce každý vybrať svojou cestou.

Nikto tretí vraj v hre nie je. „Nie je tam nikto tretí, kto by mohol za rozpad ich vzťahu,“ povedal pozorovateľ pre Radar Online. "Dina a Clint jednoducho nie sú často spolu. Ona od neho požadovala, aby netrávil toľko času v práci, v tom jej však Clint nemienil vyhovieť, pretože réžiu a herectvo jednoducho miluje. Zdá sa, že nadovšetko. Aj Dinin televízny seriál Mrs. Eastwood & Company priniesol do manželstva len stres a napätie. Clint nechcel, aby ho robila. Nechcel, aby Amerika sledovala jeho rodinný život.

Pár má spoločnú dcéru, 17-ročnú Morgan. Dina sa nevedela vyrovnať s tým, že keď odíde do školy, ostane doma celkom sama. A čoskoro pôjde dcéra študovať na univerzitu. Dina, ktorá sa prednedávnom liečila z depresií, sa cíti skutočne veľmi osamelo a momentálne sa nachádza v nezávideniahodnej situácii.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...