Sláva ma nezmenila, hovorí Daniel Radcliffe

Britský herec Daniel Radcliffe, ktorý od detstva žije vo svetle reflektorov, sa podľa jeho slov nenechal ovplyvniť slávou.

09.06.2013 07:00
Daniel Radcliffe Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe.
debata

Dvadsaťtriročný predstaviteľ Harryho Pottera z úspešnej filmovej série za to vďačí aj svojim rodičom. „Mám skutočne skvelých rodičov. Mal som šťastie a veľmi si to užívam. Vždy ma pobaví, ako sa niektorí herci odporne správajú. Ak budem raz režisérom, toto je vec, ktorá sa na mojom pľaci nikdy nestane. Život je prikrátky na to, aby ste pracovali s idiotmi. Ja som mal to šťastie, že som nikdy nemusel,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín Time Out.

Tiež uviedol, že svoje povolanie miluje tak veľmi, že ho niekedy ani nezaujíma výška honoráru. „Ani si nepamätám, kedy som mal naposledy voľno. Teraz sa však snažím nájsť si nové záujmy,“ povedal.

Daniel Radcliffe sa preslávil ako 11-ročný, keď získal hlavnú úlohu v adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov, následne nakrútil celú sériu, v ktorej stvárnil čarodejníckeho učňa. Tento rok sa ukáže napríklad v úlohe poeta Allena Ginsberga v snímke Kill Your Darlings.

debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...