Lenka Šóošová: Áno si stačí povedať na úrade alebo v kostole

Vizážistka celebrít, Lenka Šóošová, si občas vyrazí na akciu - bez svojho jedenapolročného syna Richarda.

20.06.2013 02:00
Lenka Soosova Foto:
Lenka Šóošová.
debata

Žena, ktorá pochádza z Bratislavy, má také šťastie, že má po ruke rodičov. Lenka navyše aj starých rodičov z druhej strany, s ktorými má veľmi dobrý vzťah. „Nemám žiadnu pani, ktorá sa mi stará o malého,“ pripomenula pre Pravda.sk. Dodala, že fakt, že je z Bratislavy, považuje za výhodu.

Vo väčšine prípadov to býva tak, že kým pár nemá deti, bombardujú ho otázkami typu „nie je už načase“? A keď už dieťa príde na svet, nasleduje ďalšia: „Kedy bude druhé“? Inak to nebolo ani v prípade Lenky Šóošovej. Tej sa navyše všetci stále pýtajú, kedy sa vydá. „Na všetky takéto otázky odpovedám už roky rovnako: Na všetko treba čas,“ povedala s úsmevom žena, ktorá po svadbe netúži.

„Nemyslím si, že na to, aby sme sa mali dobre, potrebujeme papier. Ja si užívam každú chvíľu. Je to v poriadku,“ prezradila ďalej. Odhliadnuc od toho, svadba je podľa nej zbytočne drahá záležitosť. Stačí vraj ísť na úrad či do kostola a povedať si áno. „Dať peniaze za svadbu? Radšej pôjdem na dovolenku,“ uvažuje vizážistka.

Tá tohtoročná bude tak, ako minulý rok, v Chorvátsku. „Tentokrát sa prispôsobujeme malému, ešte sa mi s ním nechce letieť v lietadle, hoci veľa ľudí mi vraví, že práve teraz je to dobré.“ Ďalším „dobrým“ dôvodom, prečo synovi dopraje dovolenku v pre Slovákov najobľúbenejšej destinácii, je fakt, že aj ona ako dieťa chodievala s rodičmi do Chorvátska. Tak aj malý tam bude chodiť. „Precestovala som naozaj veľa a myslím si, že chorvátske more je najkrajšie.“

debata chyba

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...