Dohodnuté! Downey Jr. bude znovu Iron Man. Zarobí milióny?

Americký herec Robert Downey Jr. sa dohodol so spoločnosťou Marvel, že si zopakuje úlohu Iron Mana vo dvoch pokračovaniach filmu Avengers: Pomstitelia (2012). Informovala o tom webová stránka Marvel.com.

21.06.2013 16:05
Robert Downey Jr. s manželkou Susan Downey Foto: ,
Herec Robert Downey Jr. s manželkou Susan Downeyovou.
debata

Štyridsaťosemročný Downey Jr. si „miliardára, technického génia, playboya a filantropa“ Tonyho Starka a jeho superhrdinské alter ego zahral už v štyroch filmoch – Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Avengers: Pomstitelia a Iron Man 3 (2013).

Zatiaľ posledné dve snímky z produkcie Marvelu, v ktorých účinkoval, pritom patria medzi päť najlepšie zarábajúcich filmov v dejinách a dokopy si dosiaľ na konto pripísali 2,7 miliardy dolárov.

Scenár filmu s pracovným názvom Marvel’s The Avengers 2 píše Joss Whedon, ktorý sa spolu so Zakom Pennom postaral aj o prvý spoločný príbeh marvelovských superhrdinov. Whedon sa znovu posadí aj na režisérsku stoličku. Začiatok produkcie komiksovky je naplánovaný na marec 2014 a americká premiéra je zatiaľ ohlásená na 1. mája 2015. Okrem obľúbených postáv z prvej snímky by sa mali na plátna dostať aj ďalší marvelovskí hrdinovia, ktorí sa dosiaľ v žiadnom filme neobjavili.

Joss Whedon však už prezradil, že v pokračovaní blockbusteru sa neobjaví zloduch Loki v podaní Toma Hiddlestona. „Napodobňovať to, čo som už raz urobil, je najistejšia cesta, ako to urobiť horšie,“ vysvetlil. Podrobnosti o snímke Marvel’s The Avengers 3 zatiaľ nie sú známe. Istá nie je ani budúcnosť samostatných príbehov Iron Mana, keďže tie nie sú predmetom aktuálnej dohody Downeyho Jr. s Marvelom.

debata chyba

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...

+ Ak nezmeníte svoj postoj, skôr či neskôr budete opäť tam, kde ste boli.
Nemôžete všetko robiť za druhých, tak...