Amanda Bynes zostane na psychiatrii ešte dva týždne

Americká herečka Amanda Bynes, ktorá v pondelok na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks založila oheň, zostane na psychiatrii ešte dva týždne.

26.07.2013 13:20
Amanda Bynes Foto: ,
Amanda Bynes.
debata

O predĺžení pobytu v nemocnici rozhodol vo štvrtok sudca. Herečkini rodičia Rick a Lynne Bynesovci medzitým podali žiadosť o poručníctvo. Na to, aby sa im to podarilo, musia predložiť dôkazy o jej opakovanom nekontrolovateľnom správaní a o tom, že sa nedokáže o seba sama postarať.

Dvadsaťsedemročnú Bynes poslali po incidente na 72-hodinový nedobrovoľný pobyt na psychiatrii, keďže podľa policajtov predstavuje nebezpečenstvo pre seba alebo iných. Herečka mala totiž so sebou aj kanister s benzínom. Do neho podľa jedného z ľudí, ktorí zavolali políciu, dokonca vložila horiaci kus látky.

Ďalší svedok opísal, že Bynes našiel ležiacu pri ohni, pričom jej horeli nohavice. Tie si vyzliekla a odišla so slovami, že jej pes má popáleniny. Následne zamierila do neďalekého obchodu, kde zviera umyla v priestoroch pre zamestnancov. K incidentu došlo neďaleko domu rodičov herečky, ktorá je rodáčkou z Thousand Oaks. Za tento incident však nebude čeliť žalobe, pretože policajti predpokladajú, že jej čin súvisí s psychickou poruchou, a preto usúdili, že nepotrebuje trest, ale odbornú pomoc.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #psychiatria #Kalifornia #oheň

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...