Georgia May Jagger: Nikdy som nechcela byť slávna!

Dcéra legendy Rolling Stones, Micka Jaggera a herečky a modelky Jerry Hallovej, pekná Georgia May Jagger, sa akejkoľvek pozornosti vo svojom živote chcela vyhnúť. Nevyšlo.

29.07.2013 08:00
Georgia May-Jagger Foto: ,
Modelka Georgia May-Jagger.
debata

Jej meno je už v modelingovom svete dobre známe. Pôvodne aj chcela byť slávna, dosiahnuť v modelingovom svete veľa, ale keď sa stala svedkom toho, čo sa vďaka sláve dialo okolo jej rodičov, zistila, akú daň so sebou sláva prináša. A uvažovala, či vôbec stojí za to.

„Nikdy som sa nechcela príliš ukazovať na verejnosti. S otcom a matkou som si dosť užila a zistila, čo je to byť "celebritou“ a ako to ovplyvňuje súkromný život," povedala Jagger v rozhovore pre magazín Love. Vraj sa snažila po celý čas stáť radšej v úzadí.

Teraz je však so svojou kariérou spokojná. „V tomto biznise neexistuje "polcesta“. Predtým som sa venovala modelingu, ale nie naplno," povedala 21-ročná žena, ktorá sa neskôr naučila, že byť modelkou je skutočne perfektný džob, jeden z najlepších. Predovšetkým pre tých, čo k životu potrebujú cestovanie a kreativitu a túžia získať nezávislosť. To sú dôvody, prečo si svoju prácu užíva aj Jagger. „Aj peniaze sú dobré, tie tiež pomôžu. Ako hovorí moja mama: Železo sa kuje za horúca.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Georgia May Jagger #sláva #kariéra #modeling

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké zlepšenia nálady.
Schopnosť adaptácie na zmeny vám prinesie...