Kde má Johnny Depp domov? Cítim sa ako tulák, vraví

Johnny Depp je neustále v pohybe a málokedy na jednom mieste. Vďaka tomu sa cíti ako tulák.

07.08.2013 08:00
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp.
debata

Slávny herec je zvyknutý cestovať hore-dole po svete, pretože jeho rodina sa často sťahovala. Skutočný domov však hollywoodská hviezda v podstate nemá. „Pre ostatných to znie záhadne a sám seba považujem za tuláka, lebo vďaka natáčaniu skutočne neustále mením miesta,“ povedal Depp v britskej televíznej šou Daybreak. Keďže sa v detstve s rodičmi tak často sťahoval, je preňho normálne nahádzať veci do kufra a jednoducho ich preniesť na iné miesto. „Môj domov je väčšinou na cestách,“ skonštatoval herec.

Keď 50-ročný Depp nenatáča, trávi čas v Los Angeles, aby mohol byť so svojou dcérou Lily-Rose (14) a synom Johnom (11). „Môj domov počas prestávok v nakrúcaní je v Los Angeles, lebo moje deti tam chodia do školy,“ povedal ďalej.

V lete minulého roka sa herec rozišiel s matkou svojich detí, Vanessou Paradisovou. Vďaka rozchodu paradoxne zistil, že má k deťom bližšie ako kedykoľvek predtým. No rozchod preňho samozrejme jednoduchý nebol. „Takéto situácie sú ťažké pre každého. Nie je ľahké si niečim takým prejsť, hlavne, ak sú tam deti,“ zhodnotil.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #tulák #domov

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...