Stallone zaútočil na Willisa: Je to chamtivý lenivec!

Vzťahy medzi hereckými kolegami nemusia vždy byť ružové. Hoci Bruca Willisa mohli diváci vidieť v epizódnej úlohe v oboch dieloch akčnej série Expendables, do trojky už s ním herec, producent a režisér prvého dielu Sylvester Stallone neráta.

07.08.2013 14:00
Sylvester Stallone Foto: ,
Herec Sylvester Stallone so svojou rodinou.
debata

Nevedno, čo konkrétne sa skrýva za dôvodom, prečo napokon Willis nebude hrať v treťom pokračovaní akčnej série. Stallone však na svojom Twitter konte napísal prekvapivý odkaz. „Chamtivý a lenivý…to je dobrý recept na krach kariéry,“ zneli jeho slová. Stalloneho hovorkyňa potvrdila, že táto veta bola o Brucovi Willisovi, viac ju však špecifikovať nechcela.

Stanovisko Willisa k tejto „kauze“ známe nie je. Sylvester Stallone, ktorému sa prostredníctvom série Expendables podarilo vrátiť na výslnie a naplniť sály kín, je však spokojný, že namiesto Willisa si v jeho projekte zahrá Harrison Ford.

Aj jeho účinkovanie oznámil fanúšikom na mikroblogovacej sieti. „Willis je z hry von, máme Harrisona Forda. Na toto som čakal roky,“ znel odkaz niekdajšej hviezdy akčných filmov z 80-tych rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #Bruce Willis #konflikt #Sylvester Stallone #chamtivý

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...