Halle Berry navštevuje pravidelne psychológa. Musím hovoriť o emóciách, vraví

46-ročná herečka, ktorá vychováva päťročnú Nahlu a so svojim novým manželom Olivierom Martinezom čaká aktuálne dieťa, navštevuje pravidelne psychológa.

10.08.2013 10:00
Halle Berry Foto: ,
Americká herečka Halle Berry na premietaní filmu Things we Lost in the Fire.
debata

Dôvodom je okrem iného aj tlak, v ktorom celý život vďaka svojej práci žije.

„Môj otec bol alkoholik, a preto mama dobre vedela, aké dôležité je rozprávať sa s ľuďmi, pýtať si pomoc a podeliť sa s niekým o svoje pocity a emócie, aby sme im mohli porozumieť,“ povedala pre magazín Total Film.

„Keď som v strese, okamžite volám psychológovi a žiadam ho o sedenie. Tam spolu pracujeme na tom, čo a prečo cítim. Okrem toho veľa meditujem. Naša myseľ je veľmi silná a to, čo môže skutočne riadiť našu realitu, je náš pohľad na svet.“

Aj keď oscarová držiteľka nedávno odhalila, že po narodení svojho dieťaťa by chcela čo najskôr pracovať, je isté, že dodrží to, čo sa už v minulosti naučila: oddeľovať striktne kariéru od súkromia.

„Keď som bola staršia, naučila som sa, aké je dôležité, aby práca ostala v práci,“ vysvetlila Berry. Dodala, že polovica vecí, ktorými je vo filmovom svete obklopená, sú pre jej súkromný život škodlivé. Zvlášť teraz, keď má deti. „Musím prísť domov a byť matkou, rovnakým človekom, akým som bola predtým, ako som odišla z domu.“

debata chyba
Viac na túto tému: #psychológ #Halle Berry

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...