Speváčka M.I.A. hrozí vydavateľstvu zverejnením albumu

Britská speváčka a rapperka srílanského pôvodu M.I.A. pohrozila vydavateľstvu Interscope Records, s ktorým má podpísanú zmluvu, že zverejní zdarma na internete svoj nový album Matangi.

10.08.2013 09:00
M.I.A. Foto: ,
Speváčka M.I.A. na archívnej fotografii.
debata

Dôvodom speváčkiných vyhrážok je posúvanie dátumu vydania jej štvrtej štúdiovky. Tá mala pôvodne vyjsť ešte koncom roka 2012, no pre problémy s nahrávacou spoločnosťou sa termín vydania posunul až na túto jeseň. Podľa speváčkiných slov bol celý proces nahrávania frustrujúci, a preto sa zatiaľ rozhodla vydať aspoň singel Bring The Noize. Tvrdí, že by mohla album zverejniť a nahrať ďalší, kým bude Interscope pripravený na vydanie.

Tridsaťosemročná M.I.A., vlastným menom Mathangi „Maya“ Arulpragasam, sa narodila 17. júla 1975. Svoju hudobnú kariéru odštartovala v roku 2005 debutovým albumom Arular, po ktorom nasledovala štúdiovka Kala (2007). Z druhej menovanej pochádza jej komerčne najúspešnejšia pieseň Paper Planes. Zatiaľ poslednou nahrávkou speváčky, ktorá sa v roku 2011 ukázala aj na festivale Pohoda v Trenčíne, je album Maya (2010) obsahujúci single Born Free a XXXO. V roku 2009 bola vďaka skladbe O…Saya z filmu Milionár z chatrče (2008) spolu A.R. Rahmanom nominovaná na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň. V roku 2010 ju časopis Time zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí planéty.

debata chyba
Viac na túto tému: #M.I.A #speváčka #album #vyhrážanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...