Ben Affleck navštívil Lohanovú v liečebni. Čo jej bol povedať?

Americkú herečku Lindsay Lohanovú navštívil počas odvykacej liečby Ben Affleck. Štyridsaťročný herec a režisér, ktorý v roku 2001 takisto absolvoval liečenie, chcel Lohan podporiť a poradiť jej, ako zotrvať triezvou.

14.08.2013 13:12
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan na archívnej snímke.
debata

Podľa portálu TMZ jej vravel, aká je talentovaná a ako sa má vrátiť na scénu. Vysvetlil jej aj, ako veľmi vedia ľudia zo zábavného priemyslu podporiť, ak vidia, že sa niekto naozaj snaží ostať triezvy. Dvadsaťsedemročnú herečku vraj jeho návšteva skutočne dojala.

Lohan sa so súdom dohodla na absolvovaní 90-dňovej odvykacej liečby v marci po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Herečkin pôvodný podmienečný trest losangeleský vyšší súd zrušil vlani v decembri po tom, čo pri nehode v Santa Monice porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Čaká ju tiež 18-mesačná psychoterapia a 30 dní verejnoprospeš­ných prác.

Okrem toho bude musieť absolvovať tri 50-minútové sedenia týždenne, pričom v prípade, že bude mimo miesta svojho bydliska, budú sa môcť uskutočniť aj prostredníctvom telefónu alebo služby Skype. Ak novú podmienku poruší, pôjde na 180 dní za mreže.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #odvykačka #Ben Affleck #návšteva v sanatóriu

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...