Sú Amanda Seyfried a Justin Long opäť spolu?

Obaja herci spolu trávia veľa voľného času, no chcú najprv zistiť, ako to bude fungovať predtým, ako románik znovu zoficiálnia.

17.08.2013 13:00
Amanda Seyfried Foto: ,
Herečka Amanda Seyfried.
debata

Us Weekly to prezradil ich rodinný priateľ. „Justin robí okolo svojho súkromia veľké tajnosti, takže neviem presne, ako sa tí dvaja vlastne zoznámili. Viem však, že predtým, ako sa dali dokopy, poznali sa dlho.“

Americký herec Justin Long. Foto: SITA/AP
Justin Long Americký herec Justin Long.

Ešte prednedávnom Amandini priatelia klebety o ich prípadnom vzťahu dementovali. Ale svedok si je istý: „Stretávajú sa už dlhšie a robia veci, ktoré možno označiť za randenie. Obaja majú veľa práce, len jednoducho tomu dávajú voľný priebeh. Uvidíme, je ich heslo.“

Spolu sa objavili aj v júli v New Yorku na premiére Seyfriedovej nového filmu Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna. Už vtedy vznikli špekulácie, že tí dvaja sú si nejakí blízki. Jeden z hostí vtedy prezradil New York Postu, že sa občas okolo seba obzerali, aby ich nikto nevidel.

Kým Amanda Seyfried bola v minulosti spájaná napríklad s Ryanom Phillippeom a Dominicom Cooperom, Long mal dlhší vzťah s Drew Barrymoreovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Seyfried #Justin Long #opäť spolu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...