Madonna aj dcéra sa vyprsili na divokom žúre k speváčkinej 55-ke!

Už 55. narodeniny oslávila minulý týždeň americká speváčka Madonna. Vek však pre popovú kráľovnú akoby nič neznamenal. Ako to v jej prípade už býva, oslava bola bujará a divoká.

19.08.2013 16:30
debata
Speváčka Madonna a jej dcéra Lourdes pózujú... Foto: FACEBOOK
Madonna a Lourdes Speváčka Madonna a jej dcéra Lourdes pózujú spoločne na narodeninovej párty. Zdá sa, že sa zabávali veľmi dobre.

Narodeninový žúr pre autorku dvanástich štúdiových albumov, ktorá počas svojej kariéry predala desiatky miliónov nosičov, sa konal vo Francúzsku. Madonna sa už niekoľko dní aj s celou rodinou zdržiava na Francúzskej riviére, kde dovolenkuje.

Kým na pláži ju paparazzovia videli minulý týždeň zabalenú od hlavy po päty, na párty odhalila nohy aj kyprý dekolt v opulentnom levanduľovom korzete s bohatým zdobením. Korzet, ale aj dlhé rukavičky, sieťované punčochy a biela parochňa či muška prilepená tesne nad perou – to všetko bolo súčasťou témy večera. Madonna sa totiž rozhodla zorganizovať párty s podtitulom Francúzska revolúcia. Ona sama vraj bola modernou Máriou Antoinettou.

Na žúre nechýbala ani speváčkina šestnásťročná dcéra Lourdes, ktorá v posledných mesiacoch púta pozornosť aj vizuálne čoraz intenzívnejšou ženskosťou, či priateľ Brahim Zaibat. Ten je síce o tridsať rokov mladší, ale to mu rozhodne nebránilo, aby si svoju staršiu partnerku usadil na kolená a zapózoval pre zábery na Instagram či Facebook.

Podobne ako iné hudobné hviezdy aj slávna umelkyňa využíva tento internetový kanál na spôsob komunikácie s fanúšikmi – ochutnávky z divokej víkendovej oslavy sa tak dočkali aj jej fanúšikovia, ktorú ju sledujú na internete.

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Madonna #Lourdes #55. narodeniny #oslava

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...