Robert Pattinson a Kristen Stewart: Ďalší pokus?

Herec Robert Pattinson je údajne "posadnutý" svojou exfrajerkou, tiež herečkou Kristen Stewartovou.

22.08.2013 17:03
Kristen Stewart a jej partner a kolega Robert... Foto: ,
Herečka Kristen Stewart a jej bývalý partner a kolega Robert Pattinson.
debata

Dve hviezdy Twilightu, ktoré sa v máji rozišli po štvorročnom vzťahu, ktorý vyvolala Stewartovej nevera s režisérom Rupertom Sandersom, a potom sa znova dali dokopy, aby sa opäť rozišli, sú vraj opäť v bližšom kontakte.

„Budú na tom pracovať a začnú tam, kde skončili. Rob je ňou jednoducho posadnutý,“ povedal priateľ oboch pre Us Weekly. Možný „comeback“ ich lásky je však zo strany Stewartovej diskutabilný. Jej srdce je vraj vždy zlomené.

Po tom, ako sa hollywoodske hviezdy rozišli, chcel Pattinson pozerať len do budúcnosti a v minulých mesiacoch ho paparazzovia odfotili s rôznymi ženami. Medzi inými aj s Riley Keoghovou a sarah Gadonovou. Tá druhá s ním dokonca točila. Svedok k ich „vzťahu“ podotkol: „Medzi tými dvoma to jednoducho iskrí. A už spolu odvtedy strávili veľmi veľa času. Keď je natáčacia pauza, sedia vedľa seba a spolu sa rozprávajú. Sarah sa zaujíma o umenie a literatúru, čo Robovi vyhovuje. Ale rozprávajú sa spolu aj o anglickom futbale, pretože Sarah pozerá aj šport v televízii. Skutočne toho majú veľa spoločného.“

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Kristen Stewart #Robert Pattinson

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...