Fanúšikovia nechcú, aby Batmana stvárnil Ben Affleck

Fanúšik Batmana založil petíciu, ktorou chce vyjadriť nesúhlas s obsadením Bena Afflecka do úlohy obľúbeného superhrdinu.

25.08.2013 14:35
Ben Affleck Foto: ,
Ben Affleck.
debata (1)

Zorganizoval ju prostredníctvom portálu change.org a dosiaľ ju podpísalo už viac ako 50-tisíc ľudí. „Jeho herecké schopnosti sa ani nepribližujú k tomu, aby bol uveriteľný ako Bruce Wayne. Nie je to fér voči tej úlohe. Pre rolu Batmana nie je stavaný, ani dostatočne zastrašujúci,“ znel popis petície. Fanúšikovia sa totiž obávajú, že s príchodom Afflecka sa stratí charizma, ktorú Batmanovi dodával Christian Bale. Ten ho stvárnil v trilógii Christophera Nolana Batman začína (2005), Temný rytier (2008) a Návrat Temného rytiera (2012).

Text okrem toho narážal aj na Affleckov výkon v snímke Daredevil (2003), kde si tiež zahral superhrdinu. „Jeho stvárnenie Daredevila bolo príšerné a ani zďaleka nie je akčným hrdinom. Prosím, nájdite niekoho iného.“ V roku 2004 Affleck dokonca získal Zlatú malinu pre najhoršieho herca za výkony v trojici snímok – Daredevil, Láska s rizikom a Výplata, pričom v roku 2010 ho nominovali aj na cenu pre najhoršieho herca desaťročia, kde popri iných opäť figuroval aj jeho herecký výkon v Daredevilovi.

Štyridsaťjedenročný Affleck by sa v úlohe Batmana mal predstaviť v pokračovaní blockbusteru Muž z ocele (2013), ktorého svetová premiéra je naplánovaná na 17. júla 2015. Projekt, v ktorom sa Batman a Superman vôbec po prvý raz spolu predstavia na filmovom plátne bude režírovať Zack Snyder, pričom úlohu Supermana si zopakuje Henry Cavill.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Ben Affleck #Batman

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....