Noel Gallagher si uťahuje z Rihanny. Má okolo seba celú armádu!

Noel Gallagher si myslí, že na rozdiel od kolegyni Rihanny sa nesprával v minulosti afektovane.

06.09.2013 02:00
Noel Gallagher Foto:
Noel Gallagher zo skupiny Oasis je známy tým, že si neberie servítku pred ústa.
debata

Bývalý hudobník z Oasis, ktorý sa medzičasom vybral na sólovú dráhu, nedokáže pochopiť, prečo je veľa jeho kolegov obklopených celou „družinou“. „Nerozumiem tomu. Nenosím celý čas slnečné okuliare – mám tendenciu vziať si ich, len keď svieti slnko. Nemám žiaden sprievod a keď som niekedy mal, bolo to úbohé. Nikdy okolo seba nemám viac ako dvoch ľudí,“ povedal hudobník v rozhovore pre GQ.

So speváčkou Rihannou má Gallagher na túto tému jeden konkrétny zážitok. „Bol som na festivale v Nórsku a ona prišla – nie sama, ale asi so sto ľuďmi, nepreháňam. Hotová armáda. A ja som musel ísť do miestnosti plnej oblečenia, ktoré pre ňu priniesli dizajnéri,“ spomenul.

Všade vraj boli karty, na ktorých stálo: Milá Rihanna, my ťa tak uznávame, prosím ťa, vezmi si túto 90 tisíc dolárovú tašku. „Všetky takéto a podobné karty som si prečítal, ako som tam čakal a potom som sa vrátil do šatne. Vzal som misku s čokoládou a nechal som jej ju na stole s odkazom: Milá Rihanna, prosím ťa, vezmi si túto čokoládu od Noela Gallaghera v mene skupiny High Flying Birds. A ona si ju vzala.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Noel Gallagher

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa onedlho vráti do normálu.
Konzultujte svoju prácu aj so svojimi kolegami, čím...