Hrdina 50 odtieňov sivej sa sex-scén nebojí. Testoval sa v gay seriáli!

Odhalenie hlavných predstaviteľov filmového spracovania románu Päťdesiat odtieňov sivej vyvolalo vo svete rozličné reakcie. Mnoho fanúšičiek začalo špekulovať, či je herec Charlie Hunnam ten správny na stvárnenie milionára Christiana Greya.

11.09.2013 07:00
Charlie Hunnam Foto: ,
Herec Charlie Hunnam stvárni Christiana Greya vo filmovej adaptácii 50 odtieňov sivej.
debata

On sám priznal v jednom z prvých rozhovorov po tom, čo produkcia potvrdila jeho angažovanie, že dlhší čas rolu odmietal. Bál sa, že by sa nestihol na ňu pripraviť. Pre server HuffingtonPost.com však prezradil, že napokon si povedal, že predsa len túto výzvu skúsi.

Vzhľadom na obsah knihy je zjavné, že aj obrazová podoba sa nezaobíde bez erotických scén. Pre Hunnama vraj nebudú problém. Jeho prvá výraznejšia rola totiž obsahovala erotické scény, ktoré ho pripravili v povolaní herca už takmer na všetko.

„Hral som v britskej minisérii Queer as folk – seriáli z prostredia homosexuálnej komunity. Niektoré scény boli neuveriteľne explicitné. Teraz mám o štrnásť rokov viac, takže nejakej erotiky sa hádam nezľaknem,“ vysvetlil plavovlasý fešák, ktorého naposledy mohli diváci vidieť v akčnom sci-fi Ohnivý kruh.

Postavu Anastasie Steeleovej vo filmovom spracovaní stvárni herečka Dakota Johnson, pre ktorú pôjde o prvý výraznejší herecký part. Réžiu zverili producenti Britke Sam Taylor-Johnsonovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi scény #Charlie Hunnam #Päťdesiat odtieňov sivej #Queer as folk

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....