Abbie Puskailer o Lady Diane: Aj ja som jej položila kvety

Manželka speváka Thomasa Puskailera je Britka, rovnako, ako Lady Diana.

18.09.2013 00:08
Puskailerovci Foto: ,
Manželia Puskailerovci na after party po premiére filmu Diana.
debata

Životopisný film o nej s výstižným názvom Diana v hlavnej úlohe s Naomi Wattsovou a Naveenom Andrewsom, mal v Bratislave v utorok premiéru. Nechýbali ani manželia Puskailerovci, ktorí prišli cielene. Mimochodom, na máloktorej premiére chýbajú. Lístky zo všetkých premiér si odkladajú a zájsť do kina občas za týždeň stihnú aj dvakrát. Pukance a coca-cola light patria k tomu. „O tomto filme sme vedeli dlho, Abbie mi avizovala, že ho musíme vidieť“, povedal pre Pravda.sk Thomas Puskailer.

Sama Abbie vnímala smrť obľúbenej princeznej veľmi dramaticky. V čase, keď zomrela, mala dvanásť rokov. „Pamätám si, ako ma mama v noci zobudila a povedala mi, že princezná zomrela. A potom išla celý deň telka, pozerali sme správy,“ zaspomínala si 29-ročná žena, ktorá si už nejaký čas zvyká na život v Bratislave, učí angličtinu a maľuje. Veľmi smutná bola pre ňu jedna zo záverečných scén filmu, kedy pakistanský kardiochirug Hasnat Khan, veľká Dianina láska, kladie na počesť princeznej kvety pred Buckinghamský palác. „Neviete si predstaviť, aká šóra kvetov tam ležala. Ja som tam tiež bola a plakala som. Aj pri obdobnej scéne vo filme. Myslím si, že tento film je dobrý projekt,“ zhodnotila ďalej Abbie.

V roku 1997 Thomas Puskailer v Anglicku ešte nežil. V tom čase najviac času trávil v Holandsku a o tom, aká úžasná ikona bola Diana, vie z rozprávania Abbie. „Sú ľudia, ktorí chcú zmeniť tento svet a ona bola jedným z nich,“ povedal na Dianinu adresu Thomas, ktorý si pri filme aj poplakal. Mimoriadna smutná bola vo filme myšlienka, že pred ženou, ktorú miloval celý národ, zatvárali muži, do ktorých sa zamilovala, dvere. Bola v podstate veľmi osamelá a niekoľkokrát vo filme zdôraznila, že sa nemala rada. Fyzicky sa dokonca zraňovala a v manželstve jej bolo „tesno“, lebo v ňom boli traja.

„Všetko, čo bolo vo filme, sa naozaj stalo. Tá scéna, ako kráčala ulicou s nákupnými taškami, sa skutočne stala,“ informovala Abbie. A vraj je tiež pravda, že Briti princeznú Dianu milovali. „Áno, milovali sme ju. Všetci na ulici plakali, keď zomrela a Buckinghamský palác bol obsypaný kvetmi. Bolo to šialené.“

Puskailerovci sa často a radi vracajú do Anglicka. Najbližšie ich taká cesta čaká o dva týždne – najlepšia kamarátka Abbie sa vydáva. Ako ďalej prezradila Abbie, na čo sa tam nedá skutočne nikdy zvyknúť, je večne upršané počasie. Podľa jej slov je to veľmi depresívne. „Také počasie ovplyvňuje náladu. V lete sme boli na dovolenke v Taliansku, teplo, slnko, more, to je moje. Všimla som si, že v Bratislave veľmi málo prší.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Diana #Puskailerovci #premiéra filmu

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....