Modlím sa za teba, písali mi, keď sa Miley obtierala zadkom o môjho muža

Herečka Paula Patton prežívala v posledných týždňoch vďaka vystúpeniu svojho manžela Robina Thicka a speváčky Miley Cyrusovej na MTV Video Music Awards šialené chvíle. Priatelia jej písali a utešovali ju. Ona nechápala.

20.09.2013 08:00
MTV Video Music Awards 2013, Robin Thicke,... Foto: ,
Robin Thicke (vľavo) a jeho manželka Paula Patton na MTV Video Music Awards 2013 v New Yorku.
debata

Herečka, ktorá sa objavila vo štvrtom filme zo série Mission: Impossible, to prezradila počas návštevy v televíznej šou The Today Show. Po vystúpení speváčky Miley Cyrusovej, ktorá sa lascívne obtierala zadkom o rozkrok speváka Robina Thicka na vyhlásení hudobných cien, sa vraj na herečku nahrnulo toľko prekvapivých reakcií, že zostala v úplnom šoku.

„To vystúpenie nacvičovali tri dni a Robin mi o ňom povedal dopredu. Keď skončili na pódiu, povedala som si, skvelé, to ste zabili. Bolo to super,“ uviedla herečka v rannej šou. „Ale to, čo ma čakalo na druhý deň, bolo strašné. Priatelia, o ktorých by som si to nikdy nepomyslela, mi začali písať správy: Modlím sa za teba. Som tu pre teba, keď to budeš potrebovať,“ prezradila Patton.

zväčšiť Miley Cyrus a Robin Thicke na MTV Video Music... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
TELEVISION-MTV/VMA, Miley Cyrus, Robin Thicke Miley Cyrus a Robin Thicke na MTV Video Music Awards 2013 v New Yorku.

„Len som si sama hovorila, čože?“ pokračovala hviezda. „Neviem, kedy tí ľudia boli naposledy v nočnom klube, ale takto dievčatá dnes tancujú. Moje priateľky tak tancujú s mojím mužom,“ doplnila ešte Patton.

Jej manžel si tento rok pripísal na konto megahit Blurred Lines a už klip k tejto skladbe vyvolal kontroverziu – navyše, v explicitnej verzii sa okolo tria hlavných sólistov predvádzajú nahé modelky. Aj to vraj Patton vnímala ako súčasť manželovej práce a nezdalo sa jej na tom nič čudné. „Chcem, aby sa vyjadroval tak, ako to cíti a to isté umožňuje on mne. Taký je náš vzťah,“ vysvetlila.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Robin Thicke #Paula Patton #vystúpenie #reakcie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....