Kolumbijská sexica v šatách za 33 dolárov: Pozrite, vyzerá božsky!

Je nielen najlepšie platenou seriálovou herečkou, ale aj úspešnou podnikateľkou. A krásavicou na pohľadanie. Kolumbijčanka Sofia Vergara.

26.09.2013 14:04
debata (2)
Herečka Sofia Vergara pózuje pri kúskoch z... Foto: SITA/AP, Marion Curtis
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara pózuje pri kúskoch z novej kolekcie, ktorú navrhla pre sieť Kmart.

Hviezda seriálu Moderná rodinka pred časom vytvorila kolekciu pre sieť supermarketov K-Mart – ide o odevy, ktoré sú za veľmi priaznivé ceny a určené na rozličné príležitosti. Teraz odpremiérovala kolekciu na jeseň a zimu 2013. Keď sa Vergara v stredu obliekla do šiat z novej vlastnej línie, nemohla asi spraviť kolekcii lepšiu reklamu.

Herečka Sofia Vergara pózuje pri kúskoch z...
Herečka Sofia Vergara oblečená v šatách za 33...
Herečka Sofia Vergara ukázala kúsky z jesennej...

Model stojí 33 dolárov, no herečka v ňom vyzerala vskutku famózne. Povestné ženské krivky pozdvihol riasený strih aj koženkové panely po bokoch, ktoré zdôraznili driek. Zvyšok „odmakal“ oslnivý hollywoodsky úsmev a nádherná hriva.

Herečka presvedčila, že na to, aby žena vyzerala pôvabne, určite nepotrebuje len superdrahé šaty. Na nedeľňajšom vyhlasovaní cien Emmy síce bola oblečená v kreácii od dizajnérky Very Wangovej za niekoľko tisíc dolárov, ale v súkromí sa vraj rozhodne nevyhýba ani oblečeniu zo supermarketu. „Dôležité je, ako sa cítim, nie koľko stojí, čo som si práve obliekla,“ vyjadrila sa 41-ročná herečka.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oblečenie #Sofia Vergara #Kmart #odevy

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....