Najsexi modelka sveta má novú lásku: Za ručičky s týmto chlapom!

Americká modelka Kate Upton je snom mnohých mužov, ale za posledný rok žiadneho konkrétneho po jej boku vídať nebolo. Cez víkend sa to zmenilo.

30.09.2013 16:00
debata
Nový párik v americkom šoubiznise: Kate Upton a... Foto: Profimedia.sk
Kate Upton a Maksim Chmerkovskiy Nový párik v americkom šoubiznise: Kate Upton a Maksim Chmerkovskiy spoločne na prechádzke v New Yorku.

Plavovlásku, ktorú americký magazín Vogue označil za najsexi modelku sveta, načapali paparazzovia v uliciach New Yorku ešte minulý týždeň. Nebola však sama, za ruky sa viedla s urasteným brunetom. Tým je tanečník Maksim Chmerkovskiy, najmä americkým divákom dobre známy zo šou Dancing with the stars.

Dvojica sa pevne držala za ruky a kráčala po štvrti East Village. Topmodelka vyzerala, že práve skončila s tréningom v posilňovni, jej o dvanásť rokov starší partner pôsobil ležérne v ružovej košeli a čiernych džínsoch.

Topmodelka sa pred časom vyznala, že ju trápi, ako ju muži vnímajú. „Nie som hračka, som človek. A nie som tu na to, aby ma niekto využíval. Som dospelá žena a myslím, že chlapi by si to konečne mali uvedomiť,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín Elle. Nuž, zdá sa, že konečne jedného uvedomelého našla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #Maksim Chmerkovskiy #pár

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...