Podraz od Clooneyho: Ešte mi dlhuje za šaty, vyhlásila Sandra Bullock

Herečku Sandru Bullockovú a Georga Clooneyho uvidia od štvrtka aj slovenskí diváci vo filme Gravitácia. V rámci jeho reklamy navštívila nežná polovica dua minulý týždeň talk-šou Jaya Lena.

01.10.2013 10:00
Sandra Bullock, George Clooney Foto: ,
Kolegovia a kamaráti Sandra Bullock a George Clooney.
debata

Práve u slávneho moderátora sa rozpomínala na jednu staršiu príhodu, ktorú s hollywoodskym starým mládencom má. Spoločne sa vraj zúčastnili na jednej párty v Los Angeles, kde sa nachádzalo niekoľko známych hviezd.

„Odišla som na záchod a keď som sa vrátila, stál tam George len v nohaviciach aj s ďalším chlapíkom. Vraj idú skočiť do bazéna,“ prezradila herečka. „Tak som si povedala, že prečo nie a chytila som ich za ruky. Počítali sme do troch a rozbehli sa. Ešte som v spomalenom zábere videla Nicole Kidman, ako drží uteráky. A oni ma pustili. Skončila som v tom bazéne celkom sama,“ vysvetlila Bullock.

„Najsmutnejšia časť ale bola, že som mala oblečené také rozkošné čipkované šaty, za ktoré som zaplatila majlant. A keď som vychádzala z bazéna, začali sa rozpadať,“ bavila ďalej moderátora.

Na otázku, prečo nikdy neskúsila vzťah práve s Clooneym, už odpovedala aj ona so smiechom. „Sme príliš podobní,“ vyhlásila. „Vo všetkých znepokojujúcich ohľadoch,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Sandra Bullock #Jay Leno #príhoda

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...